ROM Manager Premium v4.3 ( Android Rom Yükleme )

Sponsorlu Bağlantılar

El Hadimi

El Hadimi

Üye
güzel ..D

zorro47

Üye
beyler rom yukleyecekseniz bu program cok iyi ancak yeni arkadaşlar rom yuklerken bu programı kullanmayın anlamazsınız siz menü+ses kısma+kapatma düğmelerine sırayla basıp recoverymodu kullanın daha basittir

palpolisi

palpolisi

Üye
nokia ne güzeldi rot muş rom muş böyle saçma sapan şeyler yoktu haçk yapıyordun bütün uygulamalar yükleniyordu android de yeterli hafıza yok cart yok curt yok falan filan hala daha tabletimde ekran resmi alamıyorum :@

ismailozcn

ismailozcn

Üye
:tşk:

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Hangi telefonlari destekliyo

zorro47

Üye
beyler rom manager yerine direk home+power tuşlarını basılı tutup recovery moduna girin cwm recovery yukleyın daha sonra romlarınıız yukleyebilirsiniz.root gereklidir wipe data factory,wipe dalvic cacke,advenced+dalvic cacke deyip en son ınstall zip sd card a girip rom dosyasını yukluyoz 3-5 dk sonra romunuz yuklenmıs oluyor...ben galaxy ace 2.3.7 yukledim şiimdide 4.0.4 yukledım
kullanıyom gayet guzel

05erkan05

Üye
güzel program............

hussun

Üye
bakalım nasıl

King_ata

King_ata

Üye
kulanmayı bilmeyen bu programa bulaşmasıın bence servis yolu gözükür sonra:D

cimbom04

cimbom04

Üye
cwm recovery bir turlu galaxy s i9000 ne yukliyemedim ne yaptiysam olmuyor tel rotlu

King_ata

King_ata

Üye
cwm recovery bir turlu galaxy s i9000 ne yukliyemedim ne yaptiysam olmuyor tel rotlu
vodafone smart 858 için roota gerek olmadan cwm+ rom yükleme yi açtığım konuda anlattım anlattıklarımı vodafone 858 smart dosyaları yerine kendi telefonuna uygun dosyalarla uygularsan telefonla kolayca clockwork mod recovery yükleyebilirsin:)yapamazsan pm at sen sadece kendi telefonuna uygun recovery.img dosyasını bul ve, benim açtığım konuda verdiğim linklerden orada tarif edildiği gibi smart rar dosyasını indir ve masaüstüne klasöre çıkart ve smart klasörün içindeki recovery.img dosyasını kendi telefonuna uygun recovery.img dosyası ile değiştir gerisini konuda anlatılan clockworkmod recovery yükleme anlatımı ile halledersin:)

cimbom04

cimbom04

Üye
bi link verseniz

King_ata

King_ata

Üye
Vodafone Smart 858 - vodafone smart 858(huewai u8160) için en sorunsuz basit cwm+custom rom yükleme root gerekmiyor içeri - MaxiCep
Non-Touch:
Touch:
buyur galaksy s2 için recovery. img dosyası dokunmatik ve dokunmatık olmayan versiyon CWM 6.0.3.1:)
[TBODY] [/TBODY]
şunuda belirteyim söylediğim yöntemi kullanırsan cihazına zarar gelebileceğini ve mesuliyet kabul etmediğimi unutmaha birde verdiğim linkten indireceğin dosyanın ismi farklı olacaktır smart klasörüne atmadan önce dosyanın adını(recovery-clockwork gibi birşey olacaktır adı) recovery olarak değiştir konuda verdiğim cmd kodlarının çalışması için dosyanın isminde recovery.imgden başka birşey yazmaması gerekiyor bu çok önemli:)

orsesko

orsesko

Üye
çok sağolasın

Üst Alt