ROM Manager Premium v4.3 ( Android Rom Yükleme )

Sponsorlu Bağlantılar

Kaptan

Kaptan

Üye
    Konu Sahibi
ROM Manager Premium v4.3 ( Android Rom Yükleme )
Android işletim sistemli cihazınıza ClockworkMod aracılığı ile en kolay şekilde en iyi Rom'ları yükleyebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dr.metin.424 ve 747

wildfire54

Üye
usta yeniyimde bu rom olayı ne oluyor . yükleme vs diyorlar bi kısaca açıklarmısn

by_imp

by_imp

Üye
kardeş sen rom olayına girme boşver dediğin gibi yenisin rom senin pek işine yaramaz
rom anlatımı kurulumu kolay bir şey değildir bilgisaya format atmak gibi xpden windows 7 yapmak gibi aracını modifye etmek gibi birşeydir :):evet: yanlız garantı dışına cıkar cıhaz
bu kadar bilgi yeter galiba:yuru

nexpow

nexpow

Üye
uygulama için tşkler

savaronajointed

savaronajointed

Üye
üstad ben bir çok işletim sahibine sahip bir sürü telefon kullanıyorum ama bu proğramı bir türlü çözemedim küçük bir yardımda bulunursan çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
saygılar.

cozef

Üye
proğramın yeni sürümü çıktığı için rom yükleme yapmıyor

cosi

cosi

Üye
:evet:

insurgency

Üye
bugune kdr aldıgım en ıyı telefon htc hd 2 tüm arkadaşlara tavsiyemdir

mekhacker7

mekhacker7

Üye
Programı veren arkadaş eklememiş ama bunu söylemessem birçok kişinin hakkına girmiş olurum arkadaşlar aramızda bilenler vardır illa rom manager android dünyasında kara listedeki programlar arasındadır çoğu telefonda root yapıyoruz ve bunu yapınca kendimizi androidten anlıyor kabul ediyoruz fakat malesef bazı kardeşlerimiz irmv6 tarzınd işlemcisi olup clockworkmod u desteklemediğinden half, semi, ve eeen kötüsü brick'e maruz kalıyor öncelikle linki verip programı paylaşan arkadaşa teşekkürler fakat programın sadece şçle şçle diyip geçmemeli çok can yakar bu program sonr koşturursunuz servis peşinde 2 yıl önce başıma geldiğinden biliyorum mesela gio mini p503 ace wildfire gibi telefonlarda desteklemiyor bu program ve sizde superuserden yetki(root izni) verince telefon bi kapanıyor ve birdahaaa .... alın size brick Göüznüzü seveyim önce iyice programı anlayın kullanmasını işe yararlığını öyle kullanın Çalıştığı telefonlarda gayet stabil çalışmaktadır paylaşım için tekrar sağol :))

• Beğen
Tepkiler: mesut1979, soldierman, King_ata ve 1 kişi daha
corus54

corus54

Üye
elıne saglık ışıme yaradı

quzeyx

Üye
Bu programı Samsung Gio kullananlar kesinlikle yüklemesin.Aksi takdirde cihazın ana kartı bozulacaktır.Servise gitmek istemiyorsanız,yüklemeyin.

yılmaz7474

Üye
selam lg p970 kullanıcısıyım nova8 rom kurdum rom managerle yedek aldığım rom u kuramıyorum yardım tel im root lu rom manager hata veriyor

Favorite

Favorite

Üye
Android için yazılmış en tehlikeli uygulamadır 1 tıkla telefonunuzu brick yapabilirsiniz bilenler kullansın ama acemilere tavsiyem hiç bulaşmayın derim tabiki seçim sizin.

özproman

özproman

Üye
Hangi Samsung cihazlarda kullanılabileceği ile ilgili liste varmıydı?

muratvemine

muratvemine

Üye
Tesekkürler

sadece35

sadece35

Üye
hayat kurtardiniz :-)

ntquartex

ntquartex

Üye
2 hafta önce aldım tel.i ama garantisi bitmeden bu rom olayına girmekten çekiniyorum açıkçası. Becermekle ilgili sorunum yok ama işte sakınılan göze çöp batar misali bi korku :) romdan sonra performans artış yüzdesi pratikte nasıl?

ibo1996

ibo1996

Üye
Bu programdaki autostart manager programlarıyla başlangıçtaki birkaç uygulamayı kaldırsam kendi kendine açılmasada ben istediğimde açılsa bir sorun olurmu yapmak istediğim programlar şunlar
syncmids

takvim depolama
sns
samsungappsuna2
remote controls

kamera
mesajlaşma
fmradio
addfree
youtube
yazılım güncelleştirme
wipeout receiver
ve ayarlar.
yani bunları yaparsam telefon açılırken programlar kendisi açılmasada ben kendim açsam boşuna ramda yer harcamasa nasıl olur.??

omer4646

Üye
Teşekkürler

Üst Alt