turkuaz11
Üye
Valla cok iyi olur yaninda gapps linkini ve.eger kullandigin kernel varsa onlarinda linkini atabilirmisinBende sizin gibi sıkılıdım ve bende cm 10.1 kullanıyorum, yakında telefonu değiştireceğim zaten. Eve gidince google drive linkini atarım.
cm11 final sürümünden bin kat daha iyi arada kasma oluyor ama nadir ve senin teli kullanmanı etkilemiyor teli açarken arada kasma oluyo telefonda program kullanan biri değilim bi tek whatsapp ve clash var onuda belirtiyimArkadaşlar artık surekli rom degistirmekten biktim cm10.1 de karar kildim ama simdide indiremiyorum goo.im demi bi sorun var lutfen bi link atabilirmisiniz beta4 icin
Kardes gercekten o kadar stabilmi yani hicmi kasma olmuyor ve sarj suresi nasil ?
Kardes o zmn deniyim tekrardancm11 final sürümünden bin kat daha iyi arada kasma oluyor ama nadir ve senin teli kullanmanı etkilemiyor teli açarken arada kasma oluyo telefonda program kullanan biri değilim bi tek whatsapp ve clash var onuda belirtiyimmesajlara kişilere ayarlara falan girerken kasma hiç olmuyo hatta whatsappta bile olmuyor bu romu değiştirmem artık büyük ihtimalle değiştircem zamanda toucwi3v8 yüklerim başka rom yüklemem
Şarj süreside orjinal bataryamı 1 ay önce değiştirdimçakma batarya var şuan 15 saat falan götürüyor her türlü
WONDERLER ÖLMEZ ROMLAR BÖLÜNMEZHâla wonder kullanan arkadaşlar...sayımız hâla çok mu?
Eğer öyleyse android 6.0 marshmallow neden olmasın..
Hâla wonder kullanan arkadaşlar...sayımız hâla çok mu?
hocam çok iyi ya ben wonderi asla atmamHâla wonder kullanan arkadaşlar...sayımız hâla çok mu?
Hâla wonder kullanan arkadaşlar...sayımız hâla çok mu?
hocam çok iyi ya ben wonderi asla atmamsanırım cm12'ler tamamlanmadan cm 13'geçiş yapıcak wonderlerimiz hocam ne dersiniz bizim wonder bununda altından kalkarmı
hocam süpersiniz.. anlattığınız kadarıyla gene wonder yaşına göre ligde olacak büyük değişim ile birlikte arco reis bıraktı siz devraldınız bu wonderi sizde olmasanız eminim wonder tamamen biter elinize saglıkcm13 için gerekli tüm cihaza özgü kod güncellemelerini yaptımda(henüz github'da yayınlamadım) romu derlemek için resmi olarak desteklenen cihazların ilk cm13 nightly sürümlerinin çıkmasını bekliyorum.. ondan sonra derleyecem romu çünkü şuan birçok hata,bug var ama CM takımı her gün çalışıyor sanıyorum 2 haftaya ilk nightly sürümler gelir bende sonra wonder için derlerim..
cm13(android 6.0 marshmallow) için şöyleki: boot gerçekleşir(yani telefon açılır) fakat google 6.0'da kod tabanında çok radikal değişikliklere gitti bu da geliştiricileri zorluyor(mesela örnek vermek gerekirse 6.0'dan önceki sürüme sahip telefonların driver'ları(yani sürücüleri) 6.0'da maalesef çalışmıyor..) driver'ların güncellenmeleri gerek,o yüzden ilk sürümlerde birçok fonksiyon kırık,çalışmııyor olabilir.. fakat yinede wonder 6.0'ı kaldırır
6.0'ın başlıca özellikleri ise cidden güzel:
1-greenify gibi çalışan "Doze" mode(sseyrek kullandığınız uygulamalrı dondurarak şarjınızın bitmesini engelliyor)
2-adoptable ssd card diye geçiyo(bundan sonra birkaç basit hamleyle sd kartı android cihazın kendi hafızası gibi gösterebileceğiz link2sd gibi uygulamalara gerek kalmayacak..)
3-gizli menüde multiwindow desteği(ekranı 2 parçaya bölerek aynı anda 2 uygulamayıda açıp ontrol etmenizi sağlıyor fakat bu özellik henüz experimental yani deneysel o yüzden google bunu meülerde gizledi fakat açmanında yolu var)
eline saglık ustat cok uzun zamandan beri telefonun stabilite açısından cm10.1 yüklüUzunca bir aradan sonra tekrar rom flashlicamBirazdan denicem romu yorumları okudukca heyecanim arttı emeği gecen herkese tesekkürler
Hocam bana hala cm10.1 linkini atmadiniz unuttunuz galibaWonder is my life.
Hocam kusura bakmayın gerçekten unutmuşum.Hocam bana hala cm10.1 linkini atmadiniz unuttunuz galiba
Hocam adamın hammadesisiniz çok sağolunHocam kusura bakmayın gerçekten unutmuşum.
Cm10.1 beta 4:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Google appsben bunu kullanıyordum ama 2 hafta sonra google arama uygulamasını sildim ve tel rahatladı.)
Kernel kullanmıyorum.
Swap için cwm recoveryden flashlanabilir swap dosyası linki:
Hocam kusura bakmayın gerçekten unutmuşum.
Cm10.1 beta 4:
Google appsben bunu kullanıyordum ama 2 hafta sonra google arama uygulamasını sildim ve tel rahatladı.)
Kernel kullanmıyorum.
Swap için cwm recoveryden flashlanabilir swap dosyası linki:
Hocam yani siz su an marshmellow isterseniz kullanabiliyosunuz yani hazir.amacok bug var dogrumu anladimcm13 için gerekli tüm cihaza özgü kod güncellemelerini yaptımda(henüz github'da yayınlamadım) romu derlemek için resmi olarak desteklenen cihazların ilk cm13 nightly sürümlerinin çıkmasını bekliyorum.. ondan sonra derleyecem romu çünkü şuan birçok hata,bug var ama CM takımı her gün çalışıyor sanıyorum 2 haftaya ilk nightly sürümler gelir bende sonra wonder için derlerim..
cm13(android 6.0 marshmallow) için şöyleki: boot gerçekleşir(yani telefon açılır) fakat google 6.0'da kod tabanında çok radikal değişikliklere gitti bu da geliştiricileri zorluyor(mesela örnek vermek gerekirse 6.0'dan önceki sürüme sahip telefonların driver'ları(yani sürücüleri) 6.0'da maalesef çalışmıyor..) driver'ların güncellenmeleri gerek,o yüzden ilk sürümlerde birçok fonksiyon kırık,çalışmııyor olabilir.. fakat yinede wonder 6.0'ı kaldırır
6.0'ın başlıca özellikleri ise cidden güzel:
1-greenify gibi çalışan "Doze" mode(sseyrek kullandığınız uygulamalrı dondurarak şarjınızın bitmesini engelliyor)
2-adoptable ssd card diye geçiyo(bundan sonra birkaç basit hamleyle sd kartı android cihazın kendi hafızası gibi gösterebileceğiz link2sd gibi uygulamalara gerek kalmayacak..)
3-gizli menüde multiwindow desteği(ekranı 2 parçaya bölerek aynı anda 2 uygulamayıda açıp ontrol etmenizi sağlıyor fakat bu özellik henüz experimental yani deneysel o yüzden google bunu meülerde gizledi fakat açmanında yolu var)
Bizde beklemedeyiz. @sir mordred hocam bu konuyla ilgileniyor hatta romu o yapıyordu. O yüzden sadece bekliyoruz.Arkadaşlar wonder için cm 13 çıkmayacak mı?
hocam eline sağlık çok merak ediyorum wonderde nasıl olacakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
6.0.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?