aryscat
Üye
Hocam ben denedim suan bu romdan yaziyorum. Birkac ayar ile cok stabil oldu. Şarj suresi muazzam gordugum en iyi sarj suresi. Ancak hala bazi kasmalar var ozellikle birisi aradiginda sıkıntı olabiliyor. Ama dedigim gibi genel olarak iyinin bir tık ustunde. Ama mukemmel degil. Sarj suresi dedigim gibi cok iyi. Baya stabillestirilmis. Sarjim 1 gun 8 saat gitti. Yani 32 saat.CM 12 son sürümünü deneyen var mı arkadaşlar?
Hocam ben denedim suan bu romdan yaziyorum. Birkac ayar ile cok stabil oldu. Şarj suresi muazzam gordugum en iyi sarj suresi. Ancak hala bazi kasmalar var ozellikle birisi aradiginda sıkıntı olabiliyor. Ama dedigim gibi genel olarak iyinin bir tık ustunde. Ama mukemmel degil. Sarj suresi dedigim gibi cok iyi. Baya stabillestirilmis. Sarjim 1 gun 8 saat gitti. Yani 32 saat.
Hocam ben denedim suan bu romdan yaziyorum. Birkac ayar ile cok stabil oldu. Şarj suresi muazzam gordugum en iyi sarj suresi. Ancak hala bazi kasmalar var ozellikle birisi aradiginda sıkıntı olabiliyor. Ama dedigim gibi genel olarak iyinin bir tık ustunde. Ama mukemmel degil. Sarj suresi dedigim gibi cok iyi. Baya stabillestirilmis. Sarjim 1 gun 8 saat gitti. Yani 32 saat.
Hayirli olsun. Bimden alsaydiniz sanirim daha ucuzdu.Galaxy wonder ı 1200 tl ye almıştım. 3 yıl 1 ay sonra 840 tl ye 24 ay taksitle galaxy grand 2 aldım ve wonder defterini kapattım. Hepinizi Allaha emanet ediyorum
Bi ben kaldım herhalde.Artık herkes değiştirmeye başladı bende değiştirdim ama hala takip ediyorum forumu bi gelişme var mı diye
Bende varimBi ben kaldım herhalde.
Bende varımBende varim
bende varımBende varım
final derken kardeşim tüm hatalar giderildimiyeni sürüm (final)
Hocam arco reis end of life yazmis romun sonuna ben bisey anlamadim ama changeloglari okudum pek bi degisiklik yok gibi. İnsAllah guzel bir romdur. [emoji2]final derken kardeşim tüm hatalar giderildimibu arada bende varım diyeyim kullanmıyorum w yi kötü günlerin dostu yaptım bekliyor öyle çekmecede
hadi be geçmiş olsun arco reis el çektiyse herkez çeker artık :/ sirmordred hocamız buralarda takılmıyo artık sanırım bize bilgi verirdiHocam arco reis end of life yazmis romun sonuna ben bisey anlamadim ama changeloglari okudum pek bi degisiklik yok gibi. İnsAllah guzel bir romdur. [emoji2]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?