baskahmet
Üye
yine hata veriirse nolur nolmaz diye stock kurcam ve s5 v3 de sd cartta dursunTamam
%27 ldu kardeşim![]()

yine hata veriirse nolur nolmaz diye stock kurcam ve s5 v3 de sd cartta dursunTamam
%27 ldu kardeşim![]()

aynenyine hata veriirse nolur nolmaz diye stock kurcam ve s5 v3 de sd cartta dursun![]()
ama vermicek gibime geliyopc zor acıyorum verirse s5 v3 kurarımaynenama vermicek gibime geliyo

Tamampc zor acıyorum verirse s5 v3 kurarım![]()

Stock attım cwm attım root attım şuanda v3 iniyor 5dk sı kaldı
senin upload nerdeeIniyor %40Stock attım cwm attım root attım şuanda v3 iniyor 5dk sı kaldısenin upload nerdee
Hızı dvam etmedi vallaIniyor %40
9.20 gibi anca hazır olur gibi.Yani yarına sarkacakBelli olmaz ya insallah yuklenirHızı dvam etmedi valla9.20 gibi anca hazır olur gibi.Yani yarına sarkacak

V3 indi sd carta attım.Bi deniyeyim bkalım nasıl çok merak ettmBelli olmaz ya insallah yuklenir![]()

Tamam xda daki herkes 2. 5 e dondugunu soyluyoV3 indi sd carta attım.Bi deniyeyim bkalım nasıl çok merak ettm![]()
rom elerinde patladiSeninki daha güzeldir eminim ama bi denemk lazımTamam xda daki herkes 2. 5 e dondugunu soyluyorom elerinde patladi

Tamam dene yani bisey demiyorumSeninki daha güzeldir eminim ama bi denemk lazım![]()

Seninki çıktığında yüklerim seninkini zatenTamam dene yani bisey demiyorum![]()
sadece ısınma amaçlı 
Tamam ahmet benimkide yukense bi yavas ilerliyoyaSeninki çıktığında yüklerim seninkini zatensadece ısınma amaçlı
![]()

S5 romunun en iyilerinden. Fakat bazi yazilar gorunmuyor o can sikici. Baska sorunu yok.Ahmet noldu kardesim bisey yazmadinyukledinmi romun benim rom %70 de
Uspm modunda sorun varmis cerceve gecislerdede varmis galiba forumdaki herkes sikayetlerini yazmis valla heryerden soruncikiyomusS5 romunun en iyilerinden. Fakat bazi yazilar gorunmuyor o can sikici. Baska sorunu yok.

Yok valla hicbir sorun yok. Gecislerde uugulanisda felan 0 sorun. En begendigim s5 romu. Senin upload neede kaldiUspm modunda sorun varmis cerceve gecislerdede varmis galiba forumdaki herkes sikayetlerini yazmis valla heryerden soruncikiyomus![]()

82 deYok valla hicbir sorun yok. Gecislerde uugulanisda felan 0 sorun. En begendigim s5 romu. Senin upload neede kaldi![]()

Su yazilari biraz daha duzeltebilselerdi rom sorunsuz olucakti. Ama yinede cok begendim