Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
başlıyorum son kontrolü yapıyorum emin olmak için :)
telefon rehber yerini beyaz yapmaya çalışıyorum :)
O kadar detaya takilma. Simdi upload ed hesabima. Upload edcen indircem 2 saat ohhoo direk hesaba yuklesen ben indirmeden onu yukleyebikirmiyim

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
O kadar detaya takilma. Simdi upload ed hesabima. Upload edcen indircem 2 saat ohhoo direk hesaba yuklesen ben indirmeden onu yukleyebikirmiyim
orasını bilmiyorum valla :)
uploada başladım bakalım hadi hayırlısı :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Yarina sarkabilir. Upload et link ver yeter. Romda ne gibi ozellikker yaptin sayarmisin
sistemin bütün sesleri değişti (dokunma sesi vb.)
v3deki duvar kağıtları 2.5e geldi :)
ingilizce olan yerler türkçeleştirildi (arama ekranı,pin kodu ekranı,tuş kilidi ekranı vb.)
bunları yaptım değişiklik olarak :)
ha bide 11 tane tema var :)

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
sistemin bütün sesleri değişti (dokunma sesi vb.)
v3deki duvar kağıtları 2.5e geldi :)
ingilizce olan yerler türkçeleştirildi (arama ekranı,pin kodu ekranı,tuş kilidi ekranı vb.)
bunları yaptım değişiklik olarak :)
ha bide 11 tane tema var :)
Ellerin dert gormesin ne diyelim :) insallah kaliriz bu romda. Kac dk var uploada acaba

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
5:23 yazıyo ama onlar yalan ya %7de inşallah çabuk yapar :)

baskahmet

baskahmet

Üye
5:23 yazıyo ama onlar yalan ya %7de inşallah çabuk yapar :)
1.5 - 2 saat suruyor genelde. Ben yatarim o zamana upload eder aciklamasini koyar linki yapistirirsin

Bu arada oyunlarda dokunmatik sorunu veya kasma gibi sorunlar varmi

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
baskahmet

baskahmet

Üye
sebastiyan97

sebastiyan97

Üye
YANLIŞ ROM YÜKLEME SONUCU TELEFONUUN WİFİSİ GİTTİ ŞEBEKE ALAMIYORUM CİHAZ HATTI GÖRMÜYOR TEKNİK SERVİSE YOLLADIM DÜZELME İMKANI VARMIDIR :(

sebastiyan97

sebastiyan97

Üye
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Cok sagol kardesim. Bikmadan denedin ve cevap yazdin. Sagol. Upload ne kadsr kaldi acaba
ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana :) %14 de ama ben bu romda baya kalcam gibi gözüküyo
Tehlikeye atmak istemedim beceremem diye ama düzelir dimi daha senedi bitmedi abi babamdan çok korkuyorum düzelmicek bişi değil dimi düzelirmi :(
bu kadar nie dert yaptın o telefonu sen bile tamir edebilirdin kardeşim korkma düzelir düzelmezse biz yardımcı olup düzeltiriz :)

sebastiyan97

sebastiyan97

Üye
ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana :) %14 de ama ben bu romda baya kalcam gibi gözüküyo

bu kadar nie dert yaptın o telefonu sen bile tamir edebilirdin kardeşim korkma düzelir düzelmezse biz yardımcı olup düzeltiriz :)
Kardeşim içimdeki hissi anlıyosun dimi telefonu bozdum senedi bitmedi telefoncunun birine götürdüm ilk ölmüş telefon dedi içim içimi yiyor kardeşim ya kaç gündür allah seni inandırsın ağlıyorum

Üst Alt