Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

magnumxx

Üye
hım benim için görsellik önemli biliyosun ploiki xda dan kalkmadı hala konusu duruyo yeni baktım sence yüüklemelimiyimyeni versiyonu :)
2.5 niye yuklemiyorsun. Ara sira kasiyor ama sadece guc tasarruf ve ultra guc tasarruf icin bile yuklenir.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
2.5 niye yuklemiyorsun. Ara sira kasiyor ama sadece guc tasarruf ve ultra guc tasarruf icin bile yuklenir.
ya 1 gün sonra filan diğeer v3 gelirse yeniden kurcam o yüzden denemediğim bi romu denemek içindi

sozer

Üye
hım benim için görsellik önemli biliyosun ploiki xda dan kalkmadı hala konusu duruyo yeni baktım sence yüüklemelimiyimyeni versiyonu :)
ben yükledim şuan kullanıyorum görselliği s5 kitkat gibi note4 den alınan kısımlarıda var
performans iyi
pil ömrü 1 saat aktif kullandım %2 indi
geçiş için yükleyebilirsin
eğer beğenmezsen s5 v3 yüklersin

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
ben yükledim şuan kullanıyorum görselliği s5 kitkat gibi note4 den alınan kısımlarıda var
performans iyi
pil ömrü 1 saat aktif kullandım %2 indi
geçiş için yükleyebilirsin
eğer beğenmezsen s5 v3 yüklersin
ploikimmi yükledin sen

reflex

reflex

Üye
Ploiki xda dan kalkmıştı.Bence s5 romları bırak daha çok performans veren romlara yönel.Yüklesem ben cm12 veya stock yüklüyorum :) İkiside eşit benim için
Hadi ama yapma cm12 daha iyi bunu hepimiz biliyoruz stock lolipop çıkarsa tabiki stock geçicez.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: reflex
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
v3.0 rom test bitti. upload ediliyor bilginize :)

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
  • Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
  • Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
hımm saol bilgi için forumdakilerde bana sabırlı ol diyolar türkler sabırsız :D
@baskahmet senin telefonda durumlar nasıl :)
Cm12 unofficial son surum takiliyorum. Cok iyi. Full turkce olmus rom, ingilizce yer yok buda kolaylik sagliyor. Durum boyle.

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Cm12 unofficial son surum takiliyorum. Cok iyi. fu ll turkce olmus rom, ingilizce yer yok buda kolaylik sagliyor. Durum boyle.
tamam teşekkürler :)
valla afedersiniz ama en sonunda konuya küfür edicem bu ne ya bi test bitti diolar bi evam ediyo sabırlı ol diolar sabrımızında bı sınırı var

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
tamam teşekkürler :)
valla afedersiniz ama en sonunda konuya küfür edicem bu ne ya bi test bitti diolar bi evam ediyo sabırlı ol diolar sabrımızında bı sınırı var
Daha cikmamis linkler :)

Üst Alt