Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Neyse yinede teşekkür ederim
Yok her root yolunu denedim bunuda görmüştüm ama hiçbiryerde bulamamıştım nerdeyse bi 5-6 ay araştırdım bütün forumlara baktım tartışmalara baktım ingilizce forumlara bile baktım :-D:-D ama bulamamıştım ilk kez bi foruma üye oldum yanlışlıkla s3 için konu açmışlar onlara sorunumu anlattım beni buraya yönlerdiler :-D:-D şimdide bulamadım telefon rootlu olsa tringle away mıydı neydi onu yapardım knox u kapatırdım ama rootlu değil ama rootlu :-D:-D büyük ihtimalle servise vereceğim telefonu teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Rica ederim.
S3 mini i8190 root ve cwm yükleme (bilgisayara hiç gerek yok) - MaxiCep
Şu linki son kez incele bi bakalım. Orada detaylı anlatım var

sozer

Üye
XDA dan silinmişti
Eğer kullanmak isteyen olursa i9190 modeli için olanı buldum
S5_Ploiki_Rom_v4.2

• Beğen
Tepkiler: qradyant
qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet

emre.27.beyaz

Üye
Merhaba Yeni S4 Mini Kullanıcısıyım Cwm Arayüzü Nasıl Açılıyor?

emre.27.beyaz

Üye
stock rom nasıl yüklenir

ossimone

ossimone

Üye
eşimde s4 mini var stock 4.4.2 yükledik yüklemez olaydık şarj problemi mevcut bu rom u önerir misiniz ?? yada S5_Ploiki_Rom_v4.2 romunu önerir misiniz ... iki gündür başımın etini yedi güzelim 4.2.2 yi bıraktık diye geri dönüşü de yok .. :hmmm:hmmm 4.2.2 nin şarjından çok memnun du ...

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
eşimde s4 mini var stock 4.4.2 yükledik yüklemez olaydık şarj problemi mevcut bu rom u önerir misiniz ?? yada S5_Ploiki_Rom_v4.2 romunu önerir misiniz ... iki gündür başımın etini yedi güzelim 4.2.2 yi bıraktık diye geri dönüşü de yok .. :hmmm:hmmm 4.2.2 nin şarjından çok memnun du ...
Aslında stock rom un şarj problemi sadece yüzde 15 in altına inince oluyor onun dışında gayet güzel bir rom. Ayrıca kiesten güncellemeyi deneyin.

Konuda bahsi gecen S5 romu şarjı cok yer. Cm12 adlı bir rom var onu önerebilirim ancak o da android 5.0.2 surumunde. Eşiniz memnun kalır mı bilmem. Ben size çektiğim videoyu göstereyim.
Rom un Konusu da videonun altinda inceleyin derim. Eşinize gösterin öyle yükleyin.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Galaxy S4 Mini İ9190 - S4 Mini I9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 05.02.2015) - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: ossimone
baskahmet

baskahmet

Üye
Aslında stock rom un şarj problemi sadece yüzde 15 in altına inince oluyor onun dışında gayet güzel bir rom. Ayrıca kiesten güncellemeyi deneyin.

Konuda bahsi gecen S5 romu şarjı cok yer. Cm12 adlı bir rom var onu önerebilirim ancak o da android 5.0.2 surumunde. Eşiniz memnun kalır mı bilmem. Ben size çektiğim videoyu göstereyim.
Rom un Konusu da videonun altinda inceleyin derim. Eşinize gösterin öyle yükleyin.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Galaxy S4 Mini İ9190 - S4 Mini I9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 05.02.2015) - MaxiCep
Abi çok iyisin yemin ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: qradyant
qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Birisi mesaj yazıp senin ona cevap vermediğini görmedim çok iyisin ya :) canım rom atmak istedi [emoji18]
Zamanında bunun sıkıntısını çok yaşadım. Soru sorup cevap alamadığımız vakitler oldu, bi kısım insanlar burnundan kıl aldırmıyor. O yüzden halden anlarım.
Elimizden geldiğince cevap yazmaya çalışıyoruz. Bilmeyen öğrenir bilmeyene yardım eder bu zincir uzaar gider. @Bahadir_fb de öyledir sagolsun [emoji4]

Bu arada romun 06/02 sini indiriyorum şuan. Ben memnun kaldım ama stock tadı vermiyor [emoji4]

baskahmet

baskahmet

Üye
Zamanında bunun sıkıntısını çok yaşadım. Soru sorup cevap alamadığımız vakitler oldu, bi kısım insanlar burnundan kıl aldırmıyor. O yüzden halden anlarım.
Elimizden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum. Bilmeyen öğrenir bilmeyene yardım eder bu zincir uzaar gider. @Bahadir_fb de öyledir sagolsun [emoji4]
Ahh ahh sen ve Bahadır abinin bende ne emeği var bi bilsen :) daha cwm den rom yükleyemiyordum sen öğrettin. Odinden yüklemeyi bahadır abi öğretti. Romları felan sizden öğrendim [emoji18]

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Ahh ahh sen ve Bahadır abinin bende ne emeği var bi bilsen :) daha cwm den rom yükleyemiyordum sen öğrettin. Odinden yüklemeyi bahadır abi öğretti. Romları felan sizden öğrendim [emoji18]
Eee bak bugün sen de ultraaslan gibi arkadaşlara yardım ediyorsun. O da başkasına öğretecek. Bilgi halka gibidir, bilipte anlatmamak egoistliktir. O yüzden her daim sorana anlat derim [emoji4]

Xposed i çalıştıramıyorum lollipopta. Senin bilgin var mi Ahmet?

baskahmet

baskahmet

Üye
Eee bak bugün sen de ultraaslan gibi arkadaşlara yardım ediyorsun. O da başkasına öğretecek. Bilgi halka gibidir, bilipte anlatmamak egoistliktir. O yüzden her daim sorana anlat derim [emoji4]

Xposed i çalıştıramıyorum lollipopta. Senin bilgin var mi Ahmet?
Xposed 5.0 ı desteklemiyor. Geliştirici yapamıyorum hata çıkıyor demiş. Bildiğime göre xposed çalıştırma yolu yok

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Xposed 5.0 ı desteklemiyor. Geliştirici yapamıyorum hata çıkıyor demiş. Bildiğime göre xposed çalıştırma yolu yok
Bakalım çalıştırmaya çalışıcam greenify için [emoji4] Yaparsam burdan bilgilendiririm

baskahmet

baskahmet

Üye
Bakalım çalıştırmaya çalışıcam greenify için [emoji4] Yaparsam burdan bilgilendiririm
Sistem uygulamalarınımı uyutucaksın abi. Onun yerine devre dışı bırak veya kaldır

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Sistem uygulamalarınımı uyutucaksın abi. Onun yerine devre dışı bırak veya kaldır
Devre dışı olanlar var kaldırılanlar var onlar ayri. Sistemi kullanipta uyutmak istediklerim var. Onun icin greenify kullanacağım. Yine kullanıyorum ama yavaş modda.

baskahmet

baskahmet

Üye
Devre dışı olanlar var kaldırılanlar var onlar ayri. Sistemi kullanipta uyutmak istediklerim var. Onun icin greenify kullanacağım. Yine kullanıyorum ama yavaş modda.
Şarj nasıl senin ? Yüzde kaç var ve bekleme ve ekran süre ne kadar ?

Üst Alt