baskahmet
Üye
Anladim tekrar sagol yardimlarin icinBen hergün 1kere şarj ediyorum. O birazda kullanmaya bağlı![]()
s5 roma gecmeyi dusunuyonmu abiAnladim tekrar sagol yardimlarin icinBen hergün 1kere şarj ediyorum. O birazda kullanmaya bağlı![]()
s5 roma gecmeyi dusunuyonmu abiYok kardeşim düşünmüyorumAnladim tekrar sagol yardimlarin icins5 roma gecmeyi dusunuyonmu abi
Stockta uzun süre kalacağım muhtemelen ya da uygun bi iphone 5s düşürebilirsem iphone alacağım. Android bana göre değil fazla esnek 
Abi ios un ne artilari var ki ? Bir de android esnek demissin, acar misinYok kardeşim düşünmüyorumStockta uzun süre kalacağım muhtemelen ya da uygun bi iphone 5s düşürebilirsem iphone alacağım. Android bana göre değil fazla esnek
![]()
IOS : Kullanıcıya yetki vermeden işlerini halleder, üzerinde kolay kolay oynama yapamazsın. Yani canım sıkıldı root atayım ya da görünümden sıkıldım rom atayım diyemezsin. Bu hem iyi hem kötü. Kısaca ios yazılımları dışarıya erişime kapalıdır.Abi ios un ne artilari var ki ? Bir de android esnek demissin, acar misin

Hee anladim, evet ben islemci voltajini bile dusurmustum demekki ios ta mumkun degil, ios alacaksan da o zaman saglam tel lazim i5 in ustu gibiIOS : Kullanıcıya yetki vermeden işlerini halleder, üzerinde kolay kolay oynama yapamazsın. Yani canım sıkıldı root atayım ya da görünümden sıkıldım rom atayım diyemezsin. Bu hem iyi hem kötü. Kısaca ios yazılımları dışarıya erişime kapalıdır.
Android: Açık kaynaklı bir yazılım olduğu için geliştiriciler tarafindan üzerinde oynama yapılabiliyor. Temasından tut işlemci hızına varana kadar herşeye müdahele edebiliyorsun. Bu da hem iyi hem kötü.
Ios dışarıdan erişimi kabul etmediği için en güvenilir, en hızlı ve en stabil yazılım.
Onun dışında benim gibi insanlar telefonla uğraşmadan duramaz, o yüzden kendimi bu islerle avare etmek istemiyorum. Ios ta elim kolum bağlı olacak![]()
Ayynen öyleHee anladim, evet ben islemci voltajini bile dusurmustum demekki ios ta mumkun degil, ios alacaksan da o zaman saglam tel lazim i5 in ustu gibi

Android surumun ne dostum, surumune gore root dosyasini bul odinden yukleBen s4 miniyi rootladım daha sonrada telefonu sıfırladım supersu ya girdiğim zaman su kodlaması yok diyo ama odin modda custom yazıyo ayrıca root yetkisi gittiği için supersu yu silemiyorum tekrar nasıl telefona root yetkisi kazandırırım bütün rootlama yollarını denedim ama başarılı olamadım yardım ederseniz sevinirim
Ahmed in cevabı kökten çözüm. Şöyle birşey de var, #SuperSu kaldırmak için root yetkisine gerek yok. Uygulama Yöneticisinden kaldır, sonra cihaza reset at devamında güncel sürümü yükle. Bakalım n'lcakBen s4 miniyi rootladım daha sonrada telefonu sıfırladım supersu ya girdiğim zaman su kodlaması yok diyo ama odin modda custom yazıyo ayrıca root yetkisi gittiği için supersu yu silemiyorum tekrar nasıl telefona root yetkisi kazandırırım bütün rootlama yollarını denedim ama başarılı olamadım yardım ederseniz sevinirim
Alttaki uygulamayı indir.Android sürümüm 4.2.2 bide sistem dosyası diyo kaldırmıyo
Anlayamadım dostum. Soruyu biraz daha açar mısınStock rom'a dönüş aynı mı ?
Ama ben denedim oldu. Iki kere ust üste kurmuştum.Denedim kinguser yüklendi sonra supersu ya girdim güncellensinmi dedi evet dedim sonra knox tespit edildi dedi sonra knoxu devre dışı bırak dedim devre dışı olmadı dedi olmadı root checker la denedim rootlumu diye rootlu göstermiyo knox engelliyo

Dostum odinden rootlasana ??Neyse yinede teşekkür ederim
Yok her root yolunu denedim bunuda görmüştüm ama hiçbiryerde bulamamıştım nerdeyse bi 5-6 ay araştırdım bütün forumlara baktım tartışmalara baktım ingilizce forumlara bile baktım :-D:-D ama bulamamıştım ilk kez bi foruma üye oldum yanlışlıkla s3 için konu açmışlar onlara sorunumu anlattım beni buraya yönlerdiler :-D:-D şimdide bulamadım telefon rootlu olsa tringle away mıydı neydi onu yapardım knox u kapatırdım ama rootlu değil ama rootlu :-D:-D büyük ihtimalle servise vereceğim telefonu teşekkür ederim yardımcı olduğun için