Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Anladim tekrar sagol yardimlarin icin:) s5 roma gecmeyi dusunuyonmu abi
Yok kardeşim düşünmüyorum :) Stockta uzun süre kalacağım muhtemelen ya da uygun bi iphone 5s düşürebilirsem iphone alacağım. Android bana göre değil fazla esnek :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Yok kardeşim düşünmüyorum :) Stockta uzun süre kalacağım muhtemelen ya da uygun bi iphone 5s düşürebilirsem iphone alacağım. Android bana göre değil fazla esnek :)
Abi ios un ne artilari var ki ? Bir de android esnek demissin, acar misin

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Abi ios un ne artilari var ki ? Bir de android esnek demissin, acar misin
IOS : Kullanıcıya yetki vermeden işlerini halleder, üzerinde kolay kolay oynama yapamazsın. Yani canım sıkıldı root atayım ya da görünümden sıkıldım rom atayım diyemezsin. Bu hem iyi hem kötü. Kısaca ios yazılımları dışarıya erişime kapalıdır.

Android: Açık kaynaklı bir yazılım olduğu için geliştiriciler tarafindan üzerinde oynama yapılabiliyor. Temasından tut işlemci hızına varana kadar herşeye müdahele edebiliyorsun. Bu da hem iyi hem kötü.

Ios dışarıdan erişimi kabul etmediği için en güvenilir, en hızlı ve en stabil yazılım.
Onun dışında benim gibi insanlar telefonla uğraşmadan duramaz, o yüzden kendimi bu islerle avare etmek istemiyorum. Ios ta elim kolum bağlı olacak :)

baskahmet

baskahmet

Üye
IOS : Kullanıcıya yetki vermeden işlerini halleder, üzerinde kolay kolay oynama yapamazsın. Yani canım sıkıldı root atayım ya da görünümden sıkıldım rom atayım diyemezsin. Bu hem iyi hem kötü. Kısaca ios yazılımları dışarıya erişime kapalıdır.

Android: Açık kaynaklı bir yazılım olduğu için geliştiriciler tarafindan üzerinde oynama yapılabiliyor. Temasından tut işlemci hızına varana kadar herşeye müdahele edebiliyorsun. Bu da hem iyi hem kötü.

Ios dışarıdan erişimi kabul etmediği için en güvenilir, en hızlı ve en stabil yazılım.
Onun dışında benim gibi insanlar telefonla uğraşmadan duramaz, o yüzden kendimi bu islerle avare etmek istemiyorum. Ios ta elim kolum bağlı olacak :)
Hee anladim, evet ben islemci voltajini bile dusurmustum demekki ios ta mumkun degil, ios alacaksan da o zaman saglam tel lazim i5 in ustu gibi

• Beğen
Tepkiler: qradyant
qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet

emranlcnr

Üye
Ben s4 miniyi rootladım daha sonrada telefonu sıfırladım supersu ya girdiğim zaman su kodlaması yok diyo ama odin modda custom yazıyo ayrıca root yetkisi gittiği için supersu yu silemiyorum tekrar nasıl telefona root yetkisi kazandırırım bütün rootlama yollarını denedim ama başarılı olamadım yardım ederseniz sevinirim

baskahmet

baskahmet

Üye
Ben s4 miniyi rootladım daha sonrada telefonu sıfırladım supersu ya girdiğim zaman su kodlaması yok diyo ama odin modda custom yazıyo ayrıca root yetkisi gittiği için supersu yu silemiyorum tekrar nasıl telefona root yetkisi kazandırırım bütün rootlama yollarını denedim ama başarılı olamadım yardım ederseniz sevinirim
Android surumun ne dostum, surumune gore root dosyasini bul odinden yukle

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Ahmed in cevabı kökten çözüm. Şöyle birşey de var, #SuperSu kaldırmak için root yetkisine gerek yok. Uygulama Yöneticisinden kaldır, sonra cihaza reset at devamında güncel sürümü yükle. Bakalım n'lcak

emranlcnr

Üye
Android sürümüm 4.2.2 bide sistem dosyası diyo kaldırmıyo

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Android sürümüm 4.2.2 bide sistem dosyası diyo kaldırmıyo
Alttaki uygulamayı indir.

Alttaki anlatım videosunu izle. Bilgisayar kullanmadan uygulama ile tekrar root yapacaksın...Oki
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

emranlcnr

Üye
bi deniyim teşekkür ederim

caner676734

caner676734

Üye
Stock rom'a dönüş aynı mı ?

emranlcnr

Üye
Denedim kinguser yüklendi sonra supersu ya girdim güncellensinmi dedi evet dedim sonra knox tespit edildi dedi sonra knoxu devre dışı bırak dedim devre dışı olmadı dedi olmadı root checker la denedim rootlumu diye rootlu göstermiyo knox engelliyo

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Denedim kinguser yüklendi sonra supersu ya girdim güncellensinmi dedi evet dedim sonra knox tespit edildi dedi sonra knoxu devre dışı bırak dedim devre dışı olmadı dedi olmadı root checker la denedim rootlumu diye rootlu göstermiyo knox engelliyo
Ama ben denedim oldu. Iki kere ust üste kurmuştum.
Hatırladığım kadariyla uygulamayi ve interneti acip bekliyorduk bir dk. Sonra root yazan yere tıklayıp bekliyoruz, yeni bu uygulama kurmak isteyecek onu onaylayip yine bekliyoruz ve yeni acilan penceredeki iki butondan soldakina tıklayıp bekliyoruz telefon kendine reset attıktan sonra cihaz rootlanmis oluyorDU. En azından bende öyleydi :)

emranlcnr

Üye
Sonra twrp ve cwm gibi kurtarma programı varsa öyle su kodlaması kur diyo onu yaptığım zaman değişik bir kod ekranı geliyo sonra ekran karıncalanıp donuyo kalıyo brick oldu sandım ama sonra bi 3-5 dakka sonra düzeldi ama su kodlaması kurulmadı :-(:-(

• Beğen
qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Telefon elimde olsa deneme yanılmayla yapardim bir şekilde ama böyle uzaktan olmuyor işte :)

emranlcnr

Üye
Neyse yinede teşekkür ederim
Yok her root yolunu denedim bunuda görmüştüm ama hiçbiryerde bulamamıştım nerdeyse bi 5-6 ay araştırdım bütün forumlara baktım tartışmalara baktım ingilizce forumlara bile baktım :-D:-D ama bulamamıştım ilk kez bi foruma üye oldum yanlışlıkla s3 için konu açmışlar onlara sorunumu anlattım beni buraya yönlerdiler :-D:-D şimdide bulamadım telefon rootlu olsa tringle away mıydı neydi onu yapardım knox u kapatırdım ama rootlu değil ama rootlu :-D:-D büyük ihtimalle servise vereceğim telefonu teşekkür ederim yardımcı olduğun için

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
Neyse yinede teşekkür ederim
Yok her root yolunu denedim bunuda görmüştüm ama hiçbiryerde bulamamıştım nerdeyse bi 5-6 ay araştırdım bütün forumlara baktım tartışmalara baktım ingilizce forumlara bile baktım :-D:-D ama bulamamıştım ilk kez bi foruma üye oldum yanlışlıkla s3 için konu açmışlar onlara sorunumu anlattım beni buraya yönlerdiler :-D:-D şimdide bulamadım telefon rootlu olsa tringle away mıydı neydi onu yapardım knox u kapatırdım ama rootlu değil ama rootlu :-D:-D büyük ihtimalle servise vereceğim telefonu teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Dostum odinden rootlasana ??

Üst Alt