baskahmet
Üye
Zahmet maalesef biraz kendin araştırsan ? S4 mini 4.4.2 root yaz. Herşeyi bizden bekliyorsunlink atarmısın sana zahmet
Zahmet maalesef biraz kendin araştırsan ? S4 mini 4.4.2 root yaz. Herşeyi bizden bekliyorsunlink atarmısın sana zahmet
hazırladın kendine romu sanırım. Görüntüyü beğenmiyorsan launcher deneyebilirsingreksieri kaldırdım şuan durum iyi
Stock romhangi romdan bahsediyorsunuz ?
Ne fark eder ? Rusya stock rom 1. SürümHangi ulkenin
Ne kızması kardeş. Bu kızma ise sen kızma görmemişsinTamam ne kiziyosun merak ettim
herşey tamam 100 olmasını bekliyorum artık stocktan vazgeçmem çok güzelNe kızması kardeş. Bu kızma ise sen kızma görmemişsin

Benim şarj müthiş gidiyor. 78 şarj var ekran kullanım 1 saat 40 dkherşey tamam 100 olmasını bekliyorum artık stocktan vazgeçmem çok güzel![]()

oo çok iyiymişBenim şarj müthiş gidiyor. 78 şarj var ekran kullanım 1 saat 40 dk![]()

Benim tel tam kitkatlık. Boşver başka romlarıoo çok iyiymiş
ee başka ne yararlarını gördün![]()

tamamdırBenim tel tam kitkatlık. Boşver başka romları![]()

Cm12 kadar hızlı değil. Ama görsel ve şarj konusunda tel tam kitkatlıktamamdır![]()
bence herkes kitkata geçmeliCm12 kadar hızlı değil. Ama görsel ve şarj konusunda tel tam kitkatlık

O kadar emin konuşma. Cm12 yi tek geçerim hız konusunda. Ama bütün özelliklerden kitkatta biraz olunca daha iyi geliyorbence herkes kitkata geçmeli![]()
Çok iyi değil. İdare eder. Benim şarj 75 2 saate yaklaştım. Benim süreye göre çok kötü. Ama sana ve normale göre iyibu iyimi ?