Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
benimde tam öyle 3-4 aylık keşke hiç rom atmasaydık garantiden olduk işte :(
bi başka forumda adam 4.2.2 dönmüş bende onu yüklicem şimdi sadece kerneli farklı rom yükleye yükleye birşey bulacaz artık
benimde tam öyle 3-4 aylık keşke hiç rom atmasaydık garantiden olduk işte :(
bi başka forumda adam 4.2.2 dönmüş bende onu yüklicem şimdi sadece kerneli farklı rom yükleye yükleye birşey bulacaz artık

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

oha nası dönmüş banada söyle lütfen ya bende döncem 4.2.2ye :(

baskahmet

baskahmet

Üye
oha nası dönmüş banada söyle lütfen ya bende döncem 4.2.2ye :(
ama kerneli farklı yani custom oluyor kernel farklı olduğu için istiyorsan link bu odinle direk yüklicen

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
ama kerneli farklı yani custom oluyor kernel farklı olduğu için istiyorsan link bu odinle direk yüklicen
bunu yükleyince 4.2.2.mi oluyo orjinal

baskahmet

baskahmet

Üye
tamam yükleyince görüşlerini öylersen sevinirim benimki daha yeni iniyo :)
kardeş görüşleri söylememi bekleme 1 saatte romun iyi veya kötü olduğu ortaya çıkar mı yani biraz mantıklı düşününce çıkmaz. 1-2 Gün zaman lazım en az. Bu arada romun görünüşü felan tıpa tıp samsung un normal stock romu tek değişiklik var kernel farklı. Kernel niye farklı diyorsan kernel stock olunca yüklenmiyor mecbur değiştirilmesi gerekiyor. O kerneli beğenmessen piyasada kernel mi yok hepsini denersin

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
kardeş görüşleri söylememi bekleme 1 saatte romun iyi veya kötü olduğu ortaya çıkar mı yani biraz mantıklı düşününce çıkmaz. 1-2 Gün zaman lazım en az. Bu arada romun görünüşü felan tıpa tıp samsung un normal stock romu tek değişiklik var kernel farklı. Kernel niye farklı diyorsan kernel stock olunca yüklenmiyor mecbur değiştirilmesi gerekiyor. O kerneli beğenmessen piyasada kernel mi yok hepsini denersin
tamam kardeşim saolasın yüklemeyi temiz yapıyım format system data cache filan dimi :)

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Bu rom a geri doneceksiniz bosuna niye ugrasiyorsunuz ki bakin bu rom her guncellemede farkli ozellik farkli detaylar on plana cikiyor hatalar asgariye iniyor ram azaltmasini bayagi azaltilar. Pilinize gelince benim kadar tel kullanan wifisi acik olan gorusme yapan yoktur herhalde 2000 dk 4000 gb internet yetmiyir dusunun artik buna ragmen pil 1, 5 gun gidiyor bana...

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
baskahmet

baskahmet

Üye
Bu rom a geri doneceksiniz bosuna niye ugrasiyorsunuz ki bakin bu rom her guncellemede farkli ozellik farkli detaylar on plana cikiyor hatalar asgariye iniyor ram azaltmasini bayagi azaltilar. Pilinize gelince benim kadar tel kullanan wifisi acik olan gorusme yapan yoktur herhalde 2000 dk 4000 gb internet yetmiyir dusunun artik buna ragmen pil 1, 5 gun gidiyor bana...
ben bu roma daha hayattta dönmem fena şarj yiyor stock kullanırım daha iyi

• Beğen
djraghav

djraghav

Üye
ben kalcam benim istediğim görünümdü zaten görüntü olmayınca telefou kullanasım gelmiyor

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
ben kalcam benim istediğim görünümdü zaten görüntü olmayınca telefou kullanasım gelmiyor
stocktada aynı grüntü var anlamıyorumki ne değişik bi statusbar değişik bide s5 iconları var sadece bunlaramı takıyosununz

Üst Alt