Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
@Samsungw_53 uta tuş kilidi ingilizceydi senin verdiğin türkçe dosyayı attım ama olmadı izinleri verdiğim halde olmadı hem tuş kilidi açarken kasıyo hemde tuş kilidi sesi çıkmıyo
Tuş kilidi sorunu oldu yaptım ama sadece kapatırken ses çıkmıyo @Samsungw_53

baskahmet

baskahmet

Üye
Bende kurdum romu ultraslan. Eksikleri ise cok doldurmuslar romu bi de sarj hizli gidiyo. 2 side duzeltilebilir bi sorun. Ama yinede rom kullanilir

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Bende kurdum romu ultraslan. Eksikleri ise cok doldurmuslar romu bi de sarj hizli gidiyo. 2 side duzeltilebilir bi sorun. Ama yinede rom kullanilir
emin ol gereksiz uygulamaları kaldırınca şarj çok iyi du battery saveri yükle gereksiz uygulamaları kaldır tamamdır :)
bazı yerler ingilizce onların linkini veriyim appye atılacakları appye priv-appye atılacaklarıda priv-appye at :)
al burdan indir

baskahmet

baskahmet

Üye
emin ol gereksiz uygulamaları kaldırınca şarj çok iyi du battery saveri yükle gereksiz uygulamaları kaldır tamamdır :)
bazı yerler ingilizce onların linkini veriyim appye atılacakları appye priv-appye atılacaklarıda priv-appye at :)
al burdan indir
Dostum uygulamalari kaldirdim da telefondan google driveden indiremiyorum yer yok

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Hmm nasil yaparizki

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Arkadaslar apk atmadan once var olanı silin yada ismini değiştirin yoksa bazen eskisini okuyor yine bu arada mstf. Zip disyasini sildim indirmeye calismayin

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Yeniden upload etsen baska siteye arkadasda faydalansin

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Tuş takımı sesi gelmiyor derken ayarlarda acik duruma getirdin mi v2 yi kurmadim ben o yuzden bisey diyemiyorum v1 gayet iyi 2 daha iyidir umarim
Ultraaslan kurdun mu var mi gelişme gözle gorurlur

baskahmet

baskahmet

Üye
Tuş takımı sesi gelmiyor derken ayarlarda acik duruma getirdin mi v2 yi kurmadim ben o yuzden bisey diyemiyorum v1 gayet iyi 2 daha iyidir umarim
Ultraaslan kurdun mu var mi gelişme gözle gorurlur
Biz kurduk hocam. Ram kullanımı biraz azalmış. Ilk değişiklik bu

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Sarj uggulamalari kaldirinca super bide ram kullanimizi baya azaltmislar

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Su an trafikteyim eve gidince upload ederim flashlanir sekilde yapacam bu sefer cm den direk flashlayacaksiniz böylelikle olmadı sorunu ortadan kalkacak

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

Üst Alt