Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

czary01

Üye
Pc olmadan iyi tabi icinde programlar kurulu odinle kurulum md5 de hafiza kartinda sorunlarda sifirlama oldunda hafiza kartindaki kurulmuyor gecen s5 rom kurdum hafiza kartindaki verileri gormedi tekrar orjinal stock rom kurup tekrar sifirdan yedekeledim md5 yedek olursa pc de en azindan tekrar tekrar kurup zaman farli olmaz ayrica telefoncunun birine sordum 4.4.2 gecis yalarim dedi 50 tl istedi tekrar garanti kapasamina girer dedi pek inandirici gelmedi bana bi sorim dedim tekrar garanti kapsamina donerni 4.2.2 donus olursa

baskahmet

baskahmet

Üye
Pc olmadan iyi tabi icinde programlar kurulu odinle kurulum md5 de hafiza kartinda sorunlarda sifirlama oldunda hafiza kartindaki kurulmuyor gecen s5 rom kurdum hafiza kartindaki verileri gormedi tekrar orjinal stock rom kurup tekrar sifirdan yedekeledim md5 yedek olursa pc de en azindan tekrar tekrar kurup zaman farli olmaz ayrica telefoncunun birine sordum 4.4.2 gecis yalarim dedi 50 tl istedi tekrar garanti kapasamina girer dedi pek inandirici gelmedi bana bi sorim dedim tekrar garanti kapsamina donerni 4.2.2 donus olursa
Hayır knox denen veled sıfırlanmaz triangle away bile kullansan nafile serviste belkı knoxa bakmazlar ama sende bootlader de var suanlık 1 yada 2 dir knox olupta bootlader olmasaydı olurduda sakın verme paranı kardeşim download mode gir bi bootlader bölümünde ne yazıyor bana bi söylermisin

czary01

Üye
Knox vidods ole bisi yazan 0x1 bir altindada x30 bir altindaki yazida degeri 2 yaziyor usta kesinlikle sifirlamazmi
Peki usta orjinal stock 4.2.2 tr rom u icini acsak cwm kurulumlu bir rom yapamayizmi md5 olusturma anlatim kurulum programlarini buldum illaki cwm olusturma yolu vardir cwm le kurulum 4.2.2 gecis yapsamda yeter zaten garantisi kalmadi telefonun guncellemeyi aliyor ama garanti gitti gerci garanti bitmesinede 2 ay kaldi pekte onemli dil garantisi 4.2.2 donus yapamadim

baskahmet

baskahmet

Üye
Knox vidods ole bisi yazan 0x1 bir altindada x30 bir altindaki yazida degeri 2 yaziyor usta kesinlikle sifirlamazmi
Peki usta orjinal stock 4.2.2 tr rom u icini acsak cwm kurulumlu bir rom yapamayizmi md5 olusturma anlatim kurulum programlarini buldum illaki cwm olusturma yolu vardir cwm le kurulum 4.2.2 gecis yapsamda yeter zaten garantisi kalmadi telefonun guncellemeyi aliyor ama garanti gitti gerci garanti bitmesinede 2 ay kaldi pekte onemli dil garantisi 4.2.2 donus yapamadim
senin sayaçın benimkiyle aynı ve sıfırlanmaz. tuş gömmesi ve kenarların soyulmasını da kendin halledebilirsin. Telefon bozuldugunda kendi servisin sen ol servise gönderiyoruz onlarda rom atıp gönderiyorlar. Aynısını bende yapıyorum, tabii anakarta felan birşey olmadıkça kendi servisin sen ol boşver garantiyi takma kafana zaten ama 4.2.2 dönüş şuan içime sinmedi 4.4.2 yi bekle tr için kiesten veya odinden dönersin...

czary01

Üye
Kiestende donemedim kardes bataryadaki S/N deki kodu giriyom kabul etmiyor hem 4.4.2 olan guncel der arti 4.4.2 de kies yok ayarlar kisminda sen hangi surumdesin 4.2.2 demisin

baskahmet

baskahmet

Üye
Kiestende donemedim kardes bataryadaki S/N deki kodu giriyom kabul etmiyor hem 4.4.2 olan guncel der arti 4.4.2 de kies yok ayarlar kisminda sen hangi surumdesin 4.2.2 demisin
4.4.2 Rusyadayım ben

czary01

Üye
telefona cok isgence yaptim Allahtan flash yanmadi baya bi isi ogrendik orjinal rom dan cwm kurulum 4.2 2 rom yaparsam telefona isgence yapmicem artik,):d

baskahmet

baskahmet

Üye
telefona cok isgence yaptim Allahtan flash yanmadi baya bi isi ogrendik orjinal rom dan cwm kurulum 4.2 2 rom yaparsam telefona isgence yapmicem artik,):d
bende baya rom kurdum su son 1 haftadır :D Öğrendık ama ben 1 kere brick geçirdim :D ama wipe ler ile düzelttim

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
Sammobile.com dan 4.2.2 TR yi indirip odinle yükleme yaptın mı ?
4.2.2 ye dönmek için ufak bir fikir vereyim, cm9 sürümünü indir ondan sonra 4.2.2 yükle bakalım olacak mı ?

baskahmet

baskahmet

Üye
4.2.2 ye dönmek için ufak bir fikir vereyim, cm9 sürümünü indir ondan sonra 4.2.2 yükle bakalım olacak mı ?
Senin fikrin olursa bende bi denerim :) arkadasta olursa denerm bnde

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
baskahmet

baskahmet

Üye
Düşük sürümlü custom romdan sonra 4.2.2 ye geçilebilir mi onu merak ediyorum. Pc yanımda olsaydı denerdim 2 Dk.
Sen denerdin biliyorum seni , arkadas denesin olursa bir de ben yapayim
crazy ve halim abi ben deniyim ya cm9 yuklemeyı sonrada 4.2.2 geçmeyi nasip bakalım :D
cm 9 u bulamadım ki link varmı
direk 4.2.2 yi yüklemeye calısıyım bakam nolcak :D
fail hatası veriyor anladım
telefon brick oldu açılmadı smdı tekrar 4.4.2 ne uzun ismis arkadaş

czary01

Üye

Bi fikrini denedim samboliden kayit olusturamadim olustursam denicem bana nik sifre varsa verebilinmi usta kayit bolumunde resim olan yeri gecemedim bi turlu kayit olusturamadim

baskahmet

baskahmet

Üye
Bi fikrini denedim samboliden kayit olusturamadim olustursam denicem bana nik sifre varsa verebilinmi usta kayit bolumunde resim olan yeri gecemedim bi turlu kayit olusturamadim
al gir aga direk burdan veriyorum :) s4miniahmet nick şifre de 37450208526 buyur gir ama ben denedim smdı 4.2.2 kurmayı fail verdi brick oldu ve tkrar 4.4.2 ykledım :)

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi

al gir aga direk burdan veriyorum :) s4miniahmet nick şifre de 37450208526 buyur gir ama ben denedim smdı 4.2.2 kurmayı fail verdi brick oldu ve tkrar 4.4.2 ykledım :)
Beytullah 4.2.2 ye dönmüştü sanırım. S4 mini güncelleme konusunu açan arkadaştı. Bir de ona sorun bakalım

baskahmet

baskahmet

Üye
Beytullah 4.2.2 ye dönmüştü sanırım. S4 mini güncelleme konusunu açan arkadaştı. Bir de ona sorun bakalım
benim sorunum 4.2.2 ile değil geçersek test etmiş olurum ya o yüzden hem de arkadaşı aydnlatırım dye :) ama 4.4.2 güzel işte ya :D

czary01

Üye

Üst Alt