baskahmet
Üye
Arkasi beyaz olsun romun. Ama zil sesi acilisi da v3 olsun. Digerleri 2.5 olsun. Mega hesabimi vereyim mi ? Yapabilecekmisin. Tele zarar gelmesinsesleri ekleim mediayı komple deiştirdim 2.5tekiyle istersen ayarlar bölümünü atarım 2.5e arkası beyaz olduğu için
ver meganın hesabını merak etme bişey olmazArkasi beyaz olsun romun. Ama zil sesi acilisi da v3 olsun. Digerleri 2.5 olsun. Mega hesabimi vereyim mi ? Yapabilecekmisin. Tele zarar gelmesin
ver meganın hesabını merak etme bişey olmazsadece ayarları beyaz yapabilirim
kaldırabilirsin
Dostum karma yaptin ya. Duzenliyosun ya. Onu bi ilk sen yuklesen sorun yoksa bana versen olurmu. Elimde pc yok basim agrimasinkaldırabilirsin
tamam ilk ben yüklerm sana veririm sonraDostum karma yaptin ya. Duzenliyosun ya. Onu bi ilk sen yuklesen sorun yoksa bana versen olurmu. Elimde pc yok basim agrimasin
Romu duzenle bana upload ederken sen yukle sorun olursa uploadi kes olmazsa keyfine baktamam ilk ben yüklerm sana veririm sonraama 1.5 saate filan yüklerim şimdi düzenliyorum sorun çıkmasın die
aynen düzenlediğimi kullancam onun üstüne ingilizce olan yerleri düzeltcem kısaca uçurcam romuRomu duzenle bana upload ederken sen yukle sorun olursa uploadi kes olmazsa keyfine baksende duzenledigini kullanirsin dimi
İngilizceleri nasi turkce yapiyorsunuz?aynen düzenlediğimi kullancam onun üstüne ingilizce olan yerleri düzeltcem kısaca uçurcam romu
onda mustafa abiden yardım alıcam öğrenicemİngilizceleri nasi turkce yapiyorsunuz?
Pekii romlari nasi karma yapiyorsunonda mustafa abiden yardım alıcam öğrenicem
systemdeki dosyaları arasında adlarını buluyosun rarlar arasında deişiyosun ama ilk önce eski dosyayı silip yenisini yüklüyosun birgün videolu anlatırımPekii romlari nasi karma yapiyorsun
Uygulama yedeklerimi aliyorum. Hersey hazir oldugunda yukle ve sorun yoksa yaz burayasystemdeki dosyaları arasında adlarını buluyosun rarlar arasında deişiyosun ama ilk önce eski dosyayı silip yenisini yüklüyosun birgün videolu anlatırım
tamam romu yüklüyorum şuanUygulama yedeklerimi aliyorum. Hersey hazir oldugunda yukle ve sorun yoksa yaz buraya
Oo durum ne yuklendimitamam romu yüklüyorum şuan
yükledim ama ayarlarda sorun çıktı arkası beyaz olacağına yazılar siyah oldu ona bakıyorumOo durum ne yuklendimi
O ayarlari hallet sonra o hallettigini uploada baslayükledim ama ayarlarda sorun çıktı arkası beyaz olacağına yazılar siyah oldu ona bakıyorum
ama sistem sesleri bootanimation sesi filan tamamdır
arkasını beyaz yapamadım maalesefO ayarlari hallet sonra o hallettigini uploada basla
Tamam sorun yok o zaman. Uploada hemen basla kardesim basladnmiarkasını beyaz yapamadım maalesef
edit:ingilizce yerler türkçe oldu
başlıyorum son kontrolü yapıyorum emin olmak içinTamam sorun yok o zaman. Uploada hemen basla kardesim basladnmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?