Samsungw_53
Üye
O rom eskiyor 2 gun kullandiktan sonra , bende eskidi. Ne istiyorum, hiz , sarj,performans. Hepsi cm12 de var..5-6 sayfa once bu romu ovuyordun simdi kotulemeye basladin cm 12 yi bende kullandim tirt cikti goruntu sifir cm12 bu rom stock rom tadi verip stabil rom telefinuna iphone ozentisi yapiyonda neden iphone almadin. Sen ne istedigini bilmiyorsun.
bu romu kuaracak arkadaslar gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz stick rom tadinda hata vermedi daha dedigim gibi arama ayarlari ingilince idi onuda tr yaptim. Root briwser sayesinde
Biraz daha detayli olursa iyi olcak hangi linki indircemapkeditor yardımıyla yapabilirsin forumda var araştırırsan bulursun..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yukardaki çevirdiğim apk dosyasını sistem/priv-app klasorune yardımcı editor yardımıyla kopyala izinlerini ver yani permissions ayarını yap telini kapat aç arama ayarları tr olacak ayrıca gelen giden aramaların tr olacak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlink bu
izin olarak nasılIkinci linki indireceksin sec yazani ondan sonra indirdigin apk dosyasini sistem priv app klasorune at izinleri ver ok
Root browser dene sistem priv app deki apk yi sil indirdigini tasi sonra apkye uzun bas permissions ayarini yap teli kapat ac root browser ye root izni verapkyi atmaya calisirken bu hatayi aldim
zaten root browser kulanıyorumRoot browser dene sistem priv app deki apk yi sil indirdigini tasi sonra apkye uzun bas permissions ayarini yap teli kapat ac root browser ye root izni ver
rootlu ayarladım ya sen sadece permissions ayarının ekran fotosunu çekip atsan yeterliCihan rootlu degil mi
işte hepsini hallettim ama ayarı nasıl yapıcam ya hangilerini işaretlicemTeldeyim sen ilk once apk dosyasini sistem priv app klasorune atman lazim atamuyirum dedin attiktan sinra attigin apk dosyasina uzun bas permissins goreceksin onu tikla sonra ayari yap
arama yapıyo ama meşgule aldığım halde kapanmıyo iice gitti ne zaman upload edersinEksik bisey mi yaptin arama calisiyor mu simdi
Bak apk dosyani sil yada biyere kopyala verdigim linki indir sistem priv app klasorune at izini ver kapat ac telini
Bekle sakin daha cok karistirma ben sana iki dosyayida uoload edecem yoldayim ise gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?