qradyant
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kullanimda hatalar var kursaydiniz ilk basta harika gelecekti ama hatalar var...
cm 12 ye donuyorum abi stcktada çok şarj gidiyo bendemi anormallik var
yüzde yzden yüzde 96 ya dusuyo stockta 40 dan 0 a dustu nedir bu ya
cm 12 kurdum 4.4.4 çıkana kadar kesin bundayım yeter artık
ben ındıremedım kuranlarda pek i deil diyor
Ben memnunum şahsen. Evet bir kaç Hatası var 1080p video oynatmada sorun yaşıyordum ama codec indirdim ki zaten film izlerken kullandığım uygulamaydı, sorunu kökten hallettiS5 romu kurmayamkmi yani bi karar verin iyimi kotumu
1.2 GB az kaldı ınsallah dıgerınden ıyıdırde bır ona bır ona gecmyeız kiesten 4.2.2 kuramadım usta telefoncu yapbılırmı acabaKurumu yaparken otomatigi seçersen otomatik yüklenir. Beta9/10 dan farkı ise hataların en aza indirgenmesi
Dünden beri kullanıyorum. Inşallah rom son halini bi kaç ay içinde alacaktır. Gelecek vaadediyor
Istersen kullanırwhatsapp kullanıoymu ultra güç tasarrfunda
Şansını dene bi1.2 GB az kaldı ınsallah dıgerınden ıyıdırde bır ona bır ona gecmyeız kiesten 4.2.2 kuramadım usta telefoncu yapbılırmı acaba
Rom a Yüzde yüz hatasız demiyorum ama kullanılabilir ki zevkle kullanıyorumhalim abi o kadar güzel anlattınkı bende sorunlar var mesela nss attım onu com.nss diye bişey olarak gösteriyor romu tekrar flashlasam sorun düzelirmi ?
stock donmuyecem acayip şarj yiyor anormal derecede gece de yüzde 28 şarj gittiği görüldümüRom a Yüzde yüz hatasız demiyorum ama kullanılabilir ki zevkle kullanıyorumdediğin oyunu google playden yükledim, ben de hata vermedi. Ayarlarla mı oynadın yoksa sistem uygulamalarından birinimi kaldırdın bilmiyorum. Sonradan yine stocka dönecekseb yükleme derim Bahanesi ben olmayayım.
Ben de senin yaptıklarının dışında birsey yapmadım. Telefonu gece uspm moduna aldım yüzde 2 gittistock donmuyecem acayip şarj yiyor anormal derecede gece de yüzde 28 şarj gittiği görüldümüsuan sd carta sallıyorum s5 i fakat titanium backupla çeşitli dosyalar kaldırdım ama sistem uygulaması deil samsung vatch on gibi lerini kaldırdım çocuk modunu kaldırdım bunlar etkı etmez guncellenmıs surumuyle yuklıyecem smdı pisman olmam heralde bakıcaz
İşte stabillik budurBen de senin yaptıklarının dışında birsey yapmadım. Telefonu gece uspm moduna aldım yüzde 2 gittihassas davranmak lazım biraz...
Oyunlarla benim aram yoktur, senden daha az bilgiye sahibim diyebilirim. Ayrıca uspm nin yararını daha görmedim çünkü onu kullanacak ortam olmadı. Sadece dün gece denedim, Uspm modunda 7 saatte %2 gitti.İşte stabillik budurtamamdır bi sd carta gitsin de kuralım bu arada ya mc4 atıyorum obb unu obb klasorune sonra oyuna giriyorum indirildi diyo tamama basıyom apkmania yazısı gelıyo message felan deyip atıyo oyundan çözümü varmı konu dısı ama cok ugrastım bi türlü acamadım kaldırdıgına eminim s4 mininin, abi bir sorum daha var ultra guç tasarrufu modu çok işe yarıyor mu etkisini gördün mü bide su mc4 e bulsan çözüm süper olur tamamdır telefon açıldı artık sıra düzgün kullanmakta...
yararlı oldugu kessin uspm nin ama deneriz ya su mc4 ü de acabilseydım bı denıyım bakalım eyv saolOyunlarla benim aram yoktur, senden daha az bilgiye sahibim diyebilirim. Ayrıca uspm nin yararını daha görmedim çünkü onu kullanacak ortam olmadı. Sadece dün gece denedim, Uspm modunda 7 saatte %2 gitti.
Senin internet çölde kalmış bedeviye dönmüşIki gundur indiremedim yaw 75 kb kalmis hata verdi inmedi megadanda indiremedim sansa bak
Senin internet çölde kalmış bedeviye dönmüşindiremediysen boşver crayz. Stockla devam et
S4 minide saniyede 3mb a kadar indirdigimi bilirim. Ayrica Bu romu ben sn/150-200 kb ile indirdim dikkatini çekerimI9190 s4 mini kac gb kaldiroyor arkadaslar bilgisi olan varmi
Ucuz etin yahnisi olmazmis aga .d 300 le indiriyor bole idare ediyoruz verdin bilgiler sayesinde guzel bir yedekleme kurdum cok saol inerse deneyim demistim galiba indiremicem
Uzerinde Class10 yazan hafıza kartından al. 16 gb idealdir bence. 64 gb i doldurmaya başlarsan telefon kasılır tahminen...hangı hafıza kartından alım arkadaslar en hızlısı hangısı 64 gb kaldırıyormu hafıza kartı bılen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?