deadhmachine
Üye
kardeşim ben bu romu yükledim çok güzel elinize sağlık.teşekkürler. ama bir sorunum var.eski orjinal roma geri dönmek için odin ile orjinal yazılımını yükledim telefon açılmadı.samsung yazısı geliyor.bir defa titriyor sonra iki kere daha titriyor telefon açılmıyor.samsıng yazısı gidip geliyor.yardım edebilirseniz sevinirim.
kardeşim telefon recovery moda hiç girmiyor sadece download modu açıyor diğer hiç bir şeyi açmıyor.
ilgin için çok teşekkürler.ama sorun kalmadı telefonu servise gönderdim...
Onemli deil kardesim ama telefinun buyuk ihtimal garati disi kalmisdir haberin olsun telefonu garanti icine almak icin odin sayacini sifirla odin sayaci sifirla ile ilgili konum mevcut tabi telefnu aca bilirsen
kardeşim aynı sorun bendede var recovery mod açılmıyor elim kolum bağlı kaldı lütfen bi yardım edinkardeşim ben bu romu yükledim çok güzel elinize sağlık.teşekkürler. ama bir sorunum var.eski orjinal roma geri dönmek için odin ile orjinal yazılımını yükledim telefon açılmadı.samsung yazısı geliyor.bir defa titriyor sonra iki kere daha titriyor telefon açılmıyor.samsıng yazısı gidip geliyor.yardım edebilirseniz sevinirim.
kardeşim aynı sorun bendede var recovery mod açılmıyor elim kolum bağlı kaldı lütfen bi yardım edin
kardeşim ben bu romu yükledim çok güzel elinize sağlık.teşekkürler. ama bir sorunum var.eski orjinal roma geri dönmek için odin ile orjinal yazılımını yükledim telefon açılmadı.samsung yazısı geliyor.bir defa titriyor sonra iki kere daha titriyor telefon açılmıyor.samsıng yazısı gidip geliyor.yardım edebilirseniz sevinirim.
Öncelikle Geçmiş Olsunyapmadığım şey kalmadı..yenıdende yükledim telefonu komple sıfırladım açılırken ünlem işareti felan da çıkmıyor.odinle orjinla yazılımı geri yükledim ama yinede açılmadı..ama neyse zatemn telefonu servise verdim 3 güne alırım telefonu...ilginiz için çok teşekkürler...
jayır kardeşim öyle diğil rootlu olunca çıkmıyor recovery modu yükleyince odinle o zaman cıkıyor.
Öncelikle Geçmiş OlsunTelefonunuzun açılırken ünlem işareti çıkması için telefonunuzun rootlu olması gerekir. o ünlem işareti root lu olduğu anlama geliyor.
cm moda wide data cache yapkardes tuş kilidi açılırken beyaz ekran geliyor. Reset Atmak zorunda kalırom
O Nasıl Yapılıyor? Az Anlatırmısın. Tuş Kilidi Açarken Beyaz Ekran Geliyor.
cm moda wide data cache yap
3 Defa tekrar yükledim. Dediğin Gibi Aynı Şekil Yüklüyorum. Rom Güzel ve hızlı Fakat Tuş Kilitleniyor Açtgıım Zaman Beyaz Ekran Geliyor?volum aç + kapama + home + power tuşlarına bas. menü gelecek orada wide data cache var onlara bas sonra tekrar başlat. buda olmazsa. tekrar rom at.
bilemedim şimdi
3 Defa tekrar yükledim. Dediğin Gibi Aynı Şekil Yüklüyorum. Rom Güzel ve hızlı Fakat Tuş Kilitleniyor Açtgıım Zaman Beyaz Ekran Geliyor?
onuda denedim ama yine tuş kilitlerken bembeyaz ekran geliyor.? Youtube da izledim biri yorum atmıştı beyaz ekran geliyor demişti. onlarda biraz bekleyin günceleme verecez falan demişti.
bilemedim şimdidiğer romu deneyin
- - - Eklendi - - -
cm 10 olanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?