Bidaha denedim oldu saolŞu an bu romu kullanıyorum Normal romda order of chaos adli oyunu oynuyordum bu romda baglanti hatasi veriyor oyundami sorun var romdami
Bidaha denedim oldu saolŞu an bu romu kullanıyorum Normal romda order of chaos adli oyunu oynuyordum bu romda baglanti hatasi veriyor oyundami sorun var romdami
Daha detayli anlatim yapani bulursan tesekkur edecem. Gayet detayli anlattim zaten bence yazdiklarimi anlamadiysan biraz tecrube kazanmak icin daha kolay seylerle basla ya da bu islere hic bulasma.Konu güncellendi. Stone kernel eklendi.
Romu indiriyorum inşallah dediğiniz gibidir bu arada 2 tane kurulum demişsiniz ilk kurulum ne 2. kurulum ne ve lütfen anlatırsanız çok sevinirim bu rom 4.1.2 midir ? ve rootlumudur ?[/B]
Romu indiriyorum inşallah dediğiniz gibidir bu arada 2 tane kurulum demişsiniz ilk kurulum ne 2. kurulum ne ve lütfen anlatırsanız çok sevinirim bu rom 4.1.2 midir ? ve rootlumudur ?[/B]
Hocam cihazım şuan ginger 2.3.6 da jb den memnun değildim fakat gb de de kasmalar var sizin bu rom nasıl denemelimiyim sizce birde konuda kernel vs var onlarıda kurcakmıyız isteğe bağlı mı yüklicez öneriniz nedir?
Hocam birde bu gb de root nasıl yapılıyo jb de bi dosya flaşlıyodumk bunda da böyle mi yoksa önce jb yi kurup sonra mı root edicez yardımcı olurmusunuz