bu program işine yarayabilir kullanımı konuda var cm deyken kullanıyodum yalnız once birkaç fotoğraf çekip varsayılan kayıt dizinini bul sonrasını program halleder zaten
Test ettim, görüntü muhteşem gerçekten. Düşük frekansı 800mhz yaptım, hızı güzel, fakat sd karta ulaşamadım, bir de tuş kilidi açması çileye dönüşüyor, bekliyor tepki vermiyor, olumsuz yönleri var... jb için performance rom v1.1 den iyisi yok sanırım, bunun görüntüsü v1.1in stabilizesi favori
Test ettim, görüntü muhteşem gerçekten. Düşük frekansı 800mhz yaptım, hızı güzel, fakat sd karta ulaşamadım, bir de tuş kilidi açması çileye dönüşüyor, bekliyor tepki vermiyor, olumsuz yönleri var... jb için performance rom v1.1 den iyisi yok sanırım, bunun görüntüsü v1.1in stabilizesi favori
mobil veri çalışmıyor kardeş..biraz baktım ama bu problem başka kimsede görünmüyo şimdilik...bi tek bende war sanırım...wifi tamam ama mobil veri bağlanmıyor...durum bölümünde bağlantı kesildi diyo..bi cevap yazabilir misiniz acaba_?
mobil veri çalışmıyor kardeş..biraz baktım ama bu problem başka kimsede görünmüyo şimdilik...bi tek bende war sanırım...wifi tamam ama mobil veri bağlanmıyor...durum bölümünde bağlantı kesildi diyo..bi cevap yazabilir misiniz acaba_?
operatörden hata olabilir 30-40 kez bu romu kurmama rağmen böyle bir sorun yaşamadım tekrar gb ye dönüp yavaş yavaş tekrar kur romu düzelir ama operatördense bilemem
anladım..problemi google play'den fix 3g die bi programla hallettim...aslında o da bişi yapmadı..uçak moduna aldı...tekrar normal moda aldı telefonu..sonra mobil veriyi denedim...problem çözülmüş..eğer benim gibi problem yaşayan arkadaşlar olursa sorunun çözümü google play'de fix 3g