[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

bilen19

bilen19

Üye
HurtSky calisiyor alkisliyorum kendisini

sir mordred

sir mordred

Üye
bu wipe data/advanced wipe cache
format system yapıp flashlıyoruz demi

aşağıda gösterdiklerimin hepsini eksiksiz yapman lazım sorunsuz bir rom istiyorsan

işte
arkadaşlar birde yüklerken lütfen "pristine install" yapın(ben rom yüklerken hep pristine install yöntemi ile yüklüyorum ve diğer kullanıcıların karşılaştığı sorunlarla bir kere bile karşılaşmadım)

pristine install nedir(bir tür super wipe'dır yani dewrinlemesine temizlik önceki romdan arta kalan parçaları ne kadar iyi silinirse yeni kuaracağınız rom o kadar hatasız olur unutmayın)

nasıl yapılır:
-ilk önce sd kartınızı çıkartın ve gerekli dosyaları bilgisayara yedekleyin(sonra geri atarsınız) sonra sd kartı biçimlendirin
-daha sonra rom dosyasını ve gapps dosyasını biçimlendirdiğiniz sd kartın içine atın ve sd kartı takın
-daha sonra cwm recovery'i açın(3 tuş kombinasyonu ile)
-cwm menüsünden sırasıyla
-wipe data
-wipe cache
-format data
-format system
-format sd(dikkat edin external sd değil internal sd olacak)
- wipe dalvik cache
-wipe battery stats(cwm'nin yeni sürümlerinde belki bu seçenek yoktur o zaman bu adımı geçin)
daha sonra ilk önce rom dosyasını yükleyin(install zip from external sd'den) sonra gapps dosyasını aynı şekilde yükleyin
daha sonrada reboot deyin yeni romunuzun keyfini çıkarın

romu yüklemeden önce wipe işlemlerini yapmazsan eski romdan kalan parçalar yeni romla uyuşmazlık gösterir ve bu sebepten dediğin hatalarla(aosp klavye durdu gibi) karşılaşırsın ayrıca dediğin klavye hatasını hiç almadığımı söyleyebilirim

stackbyte

stackbyte

Üye
format data yaptık mı imei silinme durumu olmuyor değil mi ?

sir mordred

sir mordred

Üye
Yeni olarak ne geldi ve sirmodred sra sende patlar su otgli kerneli :)

inşallah yapacam kardeşim ayrıca eğer başarabilirsem s2w ve dt2w özelliklerinide katıcam kernelime

s2w:swipe to wake(youtubdan araştırın)
dt2w:double tap to wake(ekran kapalıyken ard arda ekrana 2 kez dokununca ekran açılacak)

beklemede kalın

• Beğen
Tepkiler: bilen19
hasaneness

hasaneness

Üye
Ya ben bisi anlamadim bu rom ion mu ? Aklim karisti xdada da ion konulari goruyom ne oluyo ya

bayfeat

bayfeat

Üye
HurtSky calisiyor alkisliyorum kendisini

kardeş bu kernel cyanogenmod-10-1-beta-build-2-ion da çalışıyormu bir sıkıntı varmı ? ayrıca kamerada sorun çıkarıyormu çünki şuanda o hatalar giderildide kerneli yüklersem bu gibi sorunlar yaşarmıyım tekrar ayrıca nasıl özwllikler ben pek anlayamadım iyimi ?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Bende aynı bataryadan alsammı diye düşünüyorum. Acaba sorun çıkarırmı merak ettim

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
cadde19

cadde19

Üye
valla ben aldım bugün geldi işyerindeyim bugün kullanmaya başlar yarın denerim bilgi veririm burda

DDPROG

Üye
sizce ion lu rommu 4.4 lü rom bu mu?

genco15

genco15

Üye
O degilde yeni cwm de fix permission yok kernel yuklerken sikinti olmasin

sir mordred

sir mordred

Üye
peki sence ion lu romumu kullanmalıyım yoksa hadidjapri nin romunumu?

hadidjapri'nin romu cm11 yani android 4.4 kitkat eğer en yeni android sürümünü kullanmak istiyorsan hadidjapri'nin romunu kullan ama oyunlarda performans ve stabil bir rom istiyorsan cm10.1 beta2 yi kullan

bayfeat

bayfeat

Üye
Monster V16 çıktı harika bir rom herkes kullanmalı. Ayrıca HurtSky yeni ion destekli süper bir kernel çıkardı monster rom v16'da o da var ayrıca rom 96mb.
KARDEŞ ROMDAN GÖRÜNTÜLER VE PİL İLE İLGİLİ BİLGİLER VEREBİLİRMİSİN NASIL BUG FELAN VARMI ?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Bu ROM İON lu arkadaşlar Madridii li hazırlamış.

Üst Alt