[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bari bu arsdu devam edicekmi bu adam devam ederse süper olur xdadan hiç çıkmıyor zaten :D

Aalparslan

Üye
CWM programı karnel yüklemek için mi kullanılıyor? Cm 9 final sürümünü hafıza kartına atsam ilk baştaki videodaki adımları takip ederek yüklemeyi sürdürsem herhangi bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım?

erdi_s

erdi_s

Üye
En stabil olab cm9 finaldir bence. Romu kur, kernel değiştirmeden kullan.
Hurtsky kernel stock kernelden daha iyi. Ben hurtsky rev6 kullaniyordum. Sarj performans dengesi cok iyiydi. Simdi guncellendi rev7 yukledim. Cok memnunum. Tavsiye ederim

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi

genco15

genco15

Üye
Ilk romumdu kurdum 24 saat dolmadan stocka dondum biraz zor memnun olurum ben hafiza kartimi gormuyordu baska prolar gorsede poeeramp muzikleri alamiordu resimleri hafiza kartina kaydedemiyordum guzel bi durum cubugu.uyduramadim birde neti yavas geldi bana o yuzden kaldirdim

Aalparslan

Üye
Karnel yükseltmek için ne yapmamız gerekeiyor

genco15

genco15

Üye
Rom yükleerken deneme fırsatım olmadi otg destekliyor mu

Ultraviolett07

Üye
Beyler oyun performansı güzel şarj da biraz fazla gidiyor ama olsun...

EkReM033

EkReM033

Üye
yaa bu beyaz ekran sorunu ne ? benimde su an telefonumda cm 10.1 alpha 9 yüklüü.beta 1 yüklemeyi düşünüyorum.teelefonumda söyle bir problem var alpha 9u ne kadar kurarsam kurayım düzelmedi.ekran kilidini açmaya çalışırken telefonun ekranı açılmıyor sadece aşağıdaki tuşların led'leri yanıyor 5-6 kere basıyorum açmak için ama ekranın ışığı bitürlü çıkmıyor baya bikac kere denedikten sonra açılıyor o zman ekran kilidini kaydırarak acıyorum ama bu beni sinir ediyor.bahsedilen beyaz ekran hatası bu mu yani beta 1 'de bu sorun düzeltildimi yoksa benim sorunum bambaşka bir sorunmu ?

aLon3AnqeL

Üye
Bişey daha sorucam uygulamaları halfabeye göre düzenlemeyi bulamadım karmakarısık uygulamalar :D

aLon3AnqeL

Üye
Uygulama düzenlemeyi bulamadım yardım lütfen ?

burak_909

burak_909

Üye
Uygulama düzenlemeyi bulamadım yardım lütfen ?

dostum uygulama menüsündeki sıralamayı özelleştiremessin, ancak launcher kurarsan olur. Ya da benim gibi widget olarak sıralayabilirsin uygulamaları.

-Emre

-Emre

Üye
Link ver bi pmden :)

Üst Alt