[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

emrah8267

Üye
arkadaşlar benim telefonun bataryası çeyrek gün gitmiyordu. cm9 ve 10.1 kurdum iyice az gitmeye başladı. stock roma dönüp garantiye yolladım batarya değişti yazılım atıldı. geldiğinde root layıp samsung bileşenlerini sildim gereksiz gördüğüm her uygulamayı sildim. şu an aktif kllanımda 30 saat sonra bile bataryam bitmiyor. batarya sorunu yaşayanlar garantiye (stock rom kurup) yollasın.(stock rom kurup)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Video ve fotoğraf çekmede sorun var mı

erkanbey06

Üye
merhaba arkadaşlar bende stock rom yüklü cihazı pek kullanmm arada internete giriyrm ama sürekli rest atıyor benm wonder stock romda tuş açmak için home tuşuna basıyorm telefon rest atıyor aldığımdan belli bu konu hakkında bi bilgisi olan var mı ?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
merhaba arkadaşlar bende stock rom yüklü cihazı pek kullanmm arada internete giriyrm ama sürekli rest atıyor benm wonder stock romda tuş açmak için home tuşuna basıyorm telefon rest atıyor aldığımdan belli bu konu hakkında bi bilgisi olan var mı ?
İstersen tekrar odinle stock rom kur belki düzelir.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Teşekkürler cevap için :)

tarık_07

Üye
arkadaşlar benim telefonun bataryası çeyrek gün gitmiyordu. cm9 ve 10.1 kurdum iyice az gitmeye başladı. stock roma dönüp garantiye yolladım batarya değişti yazılım atıldı. geldiğinde root layıp samsung bileşenlerini sildim gereksiz gördüğüm her uygulamayı sildim. şu an aktif kllanımda 30 saat sonra bile bataryam bitmiyor. batarya sorunu yaşayanlar garantiye (stock rom kurup) yollasın.(stock rom kurup)

Nerde yaşıosun? Ve kac gunde teslim ettiler telefonu?

emrah8267

Üye
Nerde yaşıosun? Ve kac gunde teslim ettiler telefonu?

zonguldak ve 16 günde teslim ettiler ama şuan kusursuz performasn alıyorum. 30 saat gaarantisi var.
bekleme süresi süper cm 10.1 kullanırken 12 saatte yüzde 30 - 40 gidiyordu şua n yüzde 5 gitmiyor

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
android 4.3 çıktı buyrunuz link :
gapps

tarık_07

Üye
zonguldak ve 16 günde teslim ettiler ama şuan kusursuz performasn alıyorum. 30 saat gaarantisi var.
bekleme süresi süper cm 10.1 kullanırken 12 saatte yüzde 30 - 40 gidiyordu şua n yüzde 5 gitmiyor

Benimde 10 12 saat anca gidiyor bende göndereceğim.Eyvallah cevap için.İyi forumlar.

odunuzz

odunuzz

Üye
Benimde 10 12 saat anca gidiyor bende göndereceğim.Eyvallah cevap için.İyi forumlar.

seninki yinede iyi gidiyo bende 4-5 saat anca dayaniyo bataryadandirdedim yenisini aldim ayni eskisi biraz daha kotu idi ama daha hiLi sarj oluyordu galiba bende yollayacam.

eMReSK26

Üye
Arkadaşlar ana ekrandaki widget'da hava durumu bilgisi çıkmıyor :S Ama kilit ekranında görünüyor.
Daha önce sorunsuz kullanıyordum, bugün önceki yedeğimden restore yaptım ama çalışmıyor. Neden olabilir?

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar ana ekrandaki widget'da hava durumu bilgisi çıkmıyor :S Ama kilit ekranında görünüyor.
Daha önce sorunsuz kullanıyordum, bugün önceki yedeğimden restore yaptım ama çalışmıyor. Neden olabilir?

Hocam duvar kagidi guzelmis paylasabilirmisin

cehesto

Üye
arkadaşlar rom süper fakat bir sorun var.

konuşma yaparken ahizeden ses acayip az geliyor. Tüm ses ayarları sonda telefon zil sesinde fln problem yok ama ahizeden acayip az geliyor. Çözümü bilen varmı ?

basatoguz

basatoguz

Üye
arkadaşlar rom süper fakat bir sorun var.

konuşma yaparken ahizeden ses acayip az geliyor. Tüm ses ayarları sonda telefon zil sesinde fln problem yok ama ahizeden acayip az geliyor. Çözümü bilen varmı ?

Konuşurken sesi azaltıp yükselt düzeliyor

eMReSK26

Üye
Konuşurken sesi azaltıp yükselt düzeliyor

her konuşmada böyle yapa yapa tuşlar miadını doldurmak üzere :)

- - - Eklendi - - -

Hocam duvar kagidi guzelmis paylasabilirmisin

buyrun :)

tarık_07

Üye
seninki yinede iyi gidiyo bende 4-5 saat anca dayaniyo bataryadandirdedim yenisini aldim ayni eskisi biraz daha kotu idi ama daha hiLi sarj oluyordu galiba bende yollayacam.

Ben bugun itibariyle garantiye verdim 8 saat gidio dedim notu ona gore aldi bakalim geri donus nasik olacak.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
en mantıklısnı yapmışsın bizim bataryalar zaten custom kerneller mahvetti bende senin gibi yolladım garantiye gelsin kastıran samsıng uygulamları silcem kullancam bıktım bu cyanogenmod olayından hani adc team felan çıktı bişey yok ortada

- - - Eklendi - - -

şu 4.3 ü kuran oldumu iyimi? :D

- - - Eklendi - - -

bide bu romun linkini verirseniz sevinirim

- - - Eklendi - - -

bende yolladım bugün telefonuma mesaj geldi takip numarası yazıyor benim orayımı aramam lazım halbiki ordaki kadın sana mesaj gelince gelip al demişti ama mesajda öyle bişey demiyor

ozakin70

ozakin70

Üye
4.3 kurdum hızı daha iyi ve ayirilan bellek 360mb ama gel gelelim oyunda 3 kere filan tıkla ekrana hizli hizli cat donuyor biraz daha ugrasinca reset atiyor

Üst Alt