[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

bartowski24

Üye
bu cihaza güncelleme vermek zorunda android 4x vermesse yeni gelecek android 5 güncellemesini verecek bu firma başka yolu yok enayimiyiz biz bu kadar para verdik

Bana göre güncelleme yok güncelleme verirse tahminimce wondera en yakın telefonların (ace2,s,s+,s2) satışında düşüş olacaktır

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
kardesim ben bu telefona para verdim ve android telefon yani bu guncelleme isini samsung yapmiyo google androidi guncelliyor android telefon ureten firmalarda guncelleme veriyolar vermeme gibi bi sanslari yok

ÇILGINÖMER

Üye
kardesim ben bu telefona para verdim ve android telefon yani bu guncelleme isini samsung yapmiyo google androidi guncelliyor android telefon ureten firmalarda guncelleme veriyolar vermeme gibi bi sanslari yok
elinden bal damlıyor doğukan üstad. :alkis

• Beğen
Tepkiler: caneira07
Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Resmi bir açıklama yok, umut da yok.

• Beğen
Tepkiler: ÇILGINÖMER
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy wonder 4.1 ve 4.2 rahat kaldirabilecek bir cihaz samsung sacma touchwiz yuzunden verilmiyo yok kasiyor falan kardesim sende o zaman androidin saf halini kullan dusuk cihazlarin icin

oparlayan

oparlayan

Üye
Galaxy wonder 4.1 ve 4.2 rahat kaldirabilecek bir cihaz samsung sacma touchwiz yuzunden verilmiyo yok kasiyor falan kardesim sende o zaman androidin saf halini kullan dusuk cihazlarin icin

Sanki şu anki sürümü hiç kasmıyor :))

• Beğen
Tepkiler: Berk E.

Berk E.

Üye

Çok güzel söylüyorsun ama malesef elde var 0 :(

gorkem.timur

gorkem.timur

Üye
Alpha 5 çıkmış. bluetoothla wifi tethering düzeltilmiş.

• Fixed wifi tethering
  • Fixed bluetooth file transfer issue
  • Fixed "pop" sound on shutdown and entering PIN (credits CastagnaIT)
  • Kernel 3.4.44

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Alpha 5 Geldi Konuyu Düzenliyorum :D

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Alpha5 de bluetooth da sorun var mı?

metinmikail

metinmikail

Üye
Arkadaslar peki sarj suresi nasil iyi dayaniyomu

eren2934

eren2934

Üye
arkadaş yok böyle birşey :D bugün romumun güncllemesini yayınladım alpha 5 çıktı varmı böyle birşey :D

ismailozcn

ismailozcn

Üye
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
müzik sesi o kadar kötü çıkıyorki bu romlarda :D stok rom tek artısı müzik sesi falan iyi çıkıyor bunda en sona getirince kıyamet kopuyo bide sesi dışarı verdikmi ıyş :D

systemchi

systemchi

Üye
müzik sesi o kadar kötü çıkıyorki bu romlarda :D stok rom tek artısı müzik sesi falan iyi çıkıyor bunda en sona getirince kıyamet kopuyo bide sesi dışarı verdikmi ıyş :D

Bence asıl stock romda çok cızırtı ve ses düşüklüğü var,cm10.1 alpha4 kullanıyorum henüz 5 e geçmedim ama acid audio 8.1 ile kullanıyorum ses kalitesi çok aşırı farketti.

Bu arada bu arco mükkemmel ya galaxy wonderi bu kadar üst düzeylere ulaştırdı şimdi bluetooth ve wifi tethering de düzeldi tadından yenmez artık ve ayrıca kim derdiki kernel 3.4.44'ü bu telefonda görebileceğimi,teşekkürler arco.

ismailnayir

Kapalı Hesap

nicked

nicked

Üye
alpha 5 i yükleyen varmı? bluetooth sorun giderilmişmi arkadaşlar.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Kuranlar hemen kısa bir değerlendirme çekse :)

Üst Alt