[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

enginizmir

enginizmir

Üye
Tavsiye edermisiniz? bluetooth hiç çalısmıyormu..? .. fotolar yeşilmi çekiyor. ?? aslında en güzel custom rom bence rc2 stabil ve hızlı tek eksigi foto çekerken bekletiyor.. bunda çok ciddi problemler varsa cm9 rc2 yukleyeyım? mesela şarj cm9 dan çok daha kotumu ? tşkrler..

nicked

nicked

Üye
bluetooth da hala sorun var

cihansarikaya

Üye
Arkadaslar 3le 4 arasinda ne fark var kullananlar aciklar mi

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Beyler Minecraft PE'yi kasmadan oynayabileceğim bir rom var mı? Cm9'da bile çok kasıyor.

oparlayan

oparlayan

Üye
Ben jb yukleyince, 4.1.2 ve 4.2.2 farketmiyo hatta kimin cikarttigi yazilim oldugu da farketmiyo, galeride fotolar apolloda da muzikler gorunmuyo. Swap da yapmiyorum. Bu neden kaynaklaniyo olabilir? Cm9da sknti yasamiyorum
Bir
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bende de olmuştu uygulamalardan galeri ye girip verileri temizle ve önbellek sil demiştim duzelmisti.. Bi dene istersen

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Beylerrrr :D büyük ihtimalle jelly bean geliyor

sammobile twitter :

Android 4.1.2 for mid-range devices in May / June

Mayıs ve haziran ayında orta sınıf cihazlar için jelly bean gelcek

tpnrck

tpnrck

Üye

sammobile twitter :

Bu haber gerçekse eğer mükemmel oldu bu :aha::alkis

cihansarikaya

Üye
Resmi sitede aciklama yok yalandir

Kerim.

Kerim.

Üye

sammobile twitter :

Gelmeyecek

- - - Eklendi - - -

Resmi sitede aciklama yok yalandir

Aynen oyle

- - - Eklendi - - -

kac kisi galaxy w guncelleme almiyor diye galaxy w almadi.sizce samsung guncelleme verecek olsa niye onceden haber vermesin?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
gelsin ya :D orjinal rom kullanmak istiyorum

Berk E.

Üye
Orta sınıftan kastları yeni cihazlar bizim telefonumuz artık eskidi.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bu gün samsung online yardım servisi ile irtibat kurdum yani özlem diye birisiyle konuştum internetten sordum ona bu cihaza gelicekmi diye kesin bir bilgi veremeyiz resmi bir haber yok dedi ama android her cihaz güncelleme alır dedi bana

eren2934

eren2934

Üye
bu gün samsung online yardım servisi ile irtibat kurdum yani özlem diye birisiyle konuştum internetten sordum ona bu cihaza gelicekmi diye kesin bir bilgi veremeyiz resmi bir haber yok dedi ama android her cihaz güncelleme alır dedi bana

Bence umitlenmeyin.gecen sene guncelleme verecegi cihazlari acikladi ama hala tik yok.bize resmi haber verse 1 seneden once vermez

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bu cihaza güncelleme vermek zorunda android 4x vermesse yeni gelecek android 5 güncellemesini verecek bu firma başka yolu yok enayimiyiz biz bu kadar para verdik

eren2934

eren2934

Üye

Berk E.

Üye
Kasması onlar için önemli değil orjinal romda hiçbir işlem yapmadanda telefon kasıyor onu hızlandırırız ama verilmez bu telefona güncelleme sırf güncelleme almıyo diye bu telefondan vazgeçen kişi sayısı cidden fazla.

bartowski24

Üye
Kasması onlar için önemli değil orjinal romda hiçbir işlem yapmadanda telefon kasıyor onu hızlandırırız ama verilmez bu telefona güncelleme sırf güncelleme almıyo diye bu telefondan vazgeçen kişi sayısı cidden fazla.
orjinal romda hiçbir işlem yapmadan kasıyormu ?
naptın reyis :kotu:

Berk E.

Üye
Kasıyor hocam valla. :D

xgidgodx

xgidgodx

Üye
google play'dan indirme yapmıyor

Üst Alt