spazmol
Üye
tam bir hayal kırıklığı bence boşuna uğraşıyor arco bu cihazdan bi halt olmaz.
Artık sende vaz geçtiysen gerisini düşünemiyorum

Aslinda uğraşmak kadar keyifli birşey yok Bende hergün uğraşiyorum galaxy w telefonumla hergün yeni bir rom yeni bir kernel tweak script program < herseyi deneyerek insan öğreniyor elinde galaxy s4'ün olsaydi emin hiç uğraşmiyacaktin bu kadar keyifde alamiyacaktin Zaten biz insanlar değilmiyiz? doyumsuz olan ver allahim ver daha ver diyen azla yetinmeyen çoğu bulamaz demisler kardesim bazende galaxy w yi sadece bir telefon olarak görmemiz lazim biz bazen cok abartiyoruz Bir bilgisayar bir tablet gibi performans bekleyemeyiz yada diğer üst model telefonlar gibi

Ninja fruiti bile kasarak oynayınca insan ister istemez sinirleniyor![]()
romumda oyunlari cok iyi oynayabilirsin performans tavan antutudan 7000'dayaniyor dün 6.900 aldim
abartma laNinja fruiti bile kasarak oynayınca insan ister istemez sinirleniyor![]()
şu ana kdr dolu rom denedim hiç ninja furitti kasmadı 
Ninja fruiti bile kasarak oynayınca insan ister istemez sinirleniyor![]()
Bu rom u yüklemeyin gençler... Çok pis bağımlılık yapıyor... Pisikoloğa gidecem. Şarj yüzünden stock rom a dönüyorum. 2 saat sonra tekrar 10.1 yüklüyorum. Gece stock yüklüyorum sabah yine 10.1 ... telefon flash manyaa oldu . Vazgeçemiyorum cm10.1 den![]()

Üstad merhaba, stock rom'a dönüşü nasıl yapıyorsun? Unroot işlemini okudum birkaç yerde ancak menülerde hala superuser görünüyor şeklinde yorumlar var. Ben CM9 RC8 kullanıyorum ve herhangi bir sorun olduğunda servise vermeden önce stockrom'u nasıl yükleyebileceğimi hala bilmiyorum malesef.
Bilgi verebilirsen sevinirim. Veya en azından bir kaynak![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu video yardımcı olur kardeşim

Önemli değilTeşekkür ederim kardeşim, inceliyorum.![]()

swap işlemi için romun system içindekiBen jb yukleyince, 4.1.2 ve 4.2.2 farketmiyo hatta kimin cikarttigi yazilim oldugu da farketmiyo, galeride fotolar apolloda da muzikler gorunmuyo. Swap da yapmiyorum. Bu neden kaynaklaniyo olabilir? Cm9da sknti yasamiyorum
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
swap işlemi için romun system içindeki
build.prop notepad++ ile aç
# Change to 1 for swapping SD cards
persist.sys.vold.switchexternal=0
satırın sonundaki 0'rı 1 yap alttaki gibi
# Change to 1 for swapping SD cards
persist.sys.vold.switchexternal=1
recovery'de
Wipe cache yapı romu flashla
Ben jb yukleyince, 4.1.2 ve 4.2.2 farketmiyo hatta kimin cikarttigi yazilim oldugu da farketmiyo, galeride fotolar apolloda da muzikler gorunmuyo. Swap da yapmiyorum. Bu neden kaynaklaniyo olabilir? Cm9da sknti yasamiyorum
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi