[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

wondermu

Üye
tam bir hayal kırıklığı bence boşuna uğraşıyor arco bu cihazdan bi halt olmaz.

Aslinda uğraşmak kadar keyifli birşey yok Bende hergün uğraşiyorum galaxy w telefonumla hergün yeni bir rom yeni bir kernel tweak script program < herseyi deneyerek insan öğreniyor elinde galaxy s4'ün olsaydi emin hiç uğraşmiyacaktin bu kadar keyifde alamiyacaktin Zaten biz insanlar değilmiyiz? doyumsuz olan ver allahim ver daha ver diyen azla yetinmeyen çoğu bulamaz demisler kardesim bazende galaxy w yi sadece bir telefon olarak görmemiz lazim biz bazen cok abartiyoruz Bir bilgisayar bir tablet gibi performans bekleyemeyiz yada diğer üst model telefonlar gibi

spazmol

spazmol

Üye
Aslinda uğraşmak kadar keyifli birşey yok Bende hergün uğraşiyorum galaxy w telefonumla hergün yeni bir rom yeni bir kernel tweak script program < herseyi deneyerek insan öğreniyor elinde galaxy s4'ün olsaydi emin hiç uğraşmiyacaktin bu kadar keyifde alamiyacaktin Zaten biz insanlar değilmiyiz? doyumsuz olan ver allahim ver daha ver diyen azla yetinmeyen çoğu bulamaz demisler kardesim bazende galaxy w yi sadece bir telefon olarak görmemiz lazim biz bazen cok abartiyoruz Bir bilgisayar bir tablet gibi performans bekleyemeyiz yada diğer üst model telefonlar gibi

Ninja fruiti bile kasarak oynayınca insan ister istemez sinirleniyor :)

wondermu

Üye

Tamam o zaman Kardeş az bekle ilk boş zamanimda Benim Romun yedegini upload edecem 900 mb < 100-200 mb olsaydi biran önce yüklerdim :) romumda oyunlari cok iyi oynayabilirsin performans tavan antutudan 7000'dayaniyor dün 6.900 aldim

ayrica antutu benchmarkta en yüksek gördügüm 7.200 puandi :)

tarık_07

Üye

Orijinal rom kullanıyorum, root yaptım, titanium backup ile gereksiz proğramları dondurdum ve sildim.Subwey surfer, temle run 2, temle run oz, temle run brave yi sıfır takılma hiç kasma olmadan oynuroum.

spazmol

spazmol

Üye
Video çekip atabilirim isterseniz :D

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Beyler alpha 4 u yukledım ama klavye sorunu olustu orada klavye yok eskı yedegıme gerı dondum sızdede sorun varmı acaba

eMReSK26

Üye
Bu rom u yüklemeyin gençler... Çok pis bağımlılık yapıyor... Pisikoloğa gidecem. Şarj yüzünden stock rom a dönüyorum. 2 saat sonra tekrar 10.1 yüklüyorum. Gece stock yüklüyorum sabah yine 10.1 ... telefon flash manyaa oldu . Vazgeçemiyorum cm10.1 den ;)

Üstad merhaba, stock rom'a dönüşü nasıl yapıyorsun? Unroot işlemini okudum birkaç yerde ancak menülerde hala superuser görünüyor şeklinde yorumlar var. Ben CM9 RC8 kullanıyorum ve herhangi bir sorun olduğunda servise vermeden önce stockrom'u nasıl yükleyebileceğimi hala bilmiyorum malesef.
Bilgi verebilirsen sevinirim. Veya en azından bir kaynak :)

tpnrck

tpnrck

Üye
Üstad merhaba, stock rom'a dönüşü nasıl yapıyorsun? Unroot işlemini okudum birkaç yerde ancak menülerde hala superuser görünüyor şeklinde yorumlar var. Ben CM9 RC8 kullanıyorum ve herhangi bir sorun olduğunda servise vermeden önce stockrom'u nasıl yükleyebileceğimi hala bilmiyorum malesef.
Bilgi verebilirsen sevinirim. Veya en azından bir kaynak :)

bu video yardımcı olur kardeşim

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
şuraya bak ben rom çıkmadan diğer 3.4x kernelle çıkan romlarda söyledim bağıra bağıra wifi tethering çalışmıyor diye 1 ay daha beklicezde arco güncelleme çıkartcak

erdi_s

erdi_s

Üye
Ben jb yukleyince, 4.1.2 ve 4.2.2 farketmiyo hatta kimin cikarttigi yazilim oldugu da farketmiyo, galeride fotolar apolloda da muzikler gorunmuyo. Swap da yapmiyorum. Bu neden kaynaklaniyo olabilir? Cm9da sknti yasamiyorum

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ismailnayir

Kapalı Hesap
Ben jb yukleyince, 4.1.2 ve 4.2.2 farketmiyo hatta kimin cikarttigi yazilim oldugu da farketmiyo, galeride fotolar apolloda da muzikler gorunmuyo. Swap da yapmiyorum. Bu neden kaynaklaniyo olabilir? Cm9da sknti yasamiyorum

swap işlemi için romun system içindeki
build.prop notepad++ ile aç
# Change to 1 for swapping SD cards
persist.sys.vold.switchexternal=0

satırın sonundaki 0'rı 1 yap alttaki gibi

persist.sys.vold.switchexternal=1

recovery'de
Wipe cache yapı romu flashla

erdi_s

erdi_s

Üye
swap işlemi için romun system içindeki
build.prop notepad++ ile aç
persist.sys.vold.switchexternal=0

satırın sonundaki 0'rı 1 yap alttaki gibi

persist.sys.vold.switchexternal=1

recovery'de
Wipe cache yapı romu flashla

Peki swap islemi yapilmadigi halde hafiza kartimdaki resimleri falan gormemesi onla mi alakali? Bi de o islemi suan kullandigim romda mi yapip da mi flaslicam yoksa indirdigim zipli dosyanin icindekini mi degistircem anlamadim

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
bunyo2 isimli arkadaş benden vold.fstab istedi ama mesaj kutusu dolu olduğu için öm atamıyorum.
Buradan paylaşayım:

systemchi

systemchi

Üye

Sd card dizininde .nomedia diye bir dosya oluşuyor onu sil,muziklerini ayrı bir dosyaya kopyala teli yeniden başlat.Ben denedim oldu.

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Şimdi wifi çalışmıyormu :):confused:

ismailnayir

Kapalı Hesap
çalışıyor

Üst Alt