Mücteba Üye aJHier' Alıntı: TDT tweak cokda iyi bir tweak degil. Genişletmek için tıkla ... Azda olsa etkisini gösteriyo tabi pimy my rom ile daha fazla şey eklene bilir o daha faydali
aJHier' Alıntı: TDT tweak cokda iyi bir tweak degil. Genişletmek için tıkla ... Azda olsa etkisini gösteriyo tabi pimy my rom ile daha fazla şey eklene bilir o daha faydali
T.serdar Üye Ve hizlandirmak icin neler yapilmalidir onlarida yazabilirseniz iyi olur.Birde 4.4.4 ile sarj ve oyun peeformans bakimindan karsilasirsa iyi olur hangisi daha iyi gibi simdiden tesekkurlerr
Ve hizlandirmak icin neler yapilmalidir onlarida yazabilirseniz iyi olur.Birde 4.4.4 ile sarj ve oyun peeformans bakimindan karsilasirsa iyi olur hangisi daha iyi gibi simdiden tesekkurlerr
ismailozcn Üye T.serdar' Alıntı: Sa arkadaslar bana en iyi cm10.1 4.2.2 karmasini onerebilirmisiniz yani rom+kernel Genişletmek için tıkla ... cm10.1 için güncel kernel yok zaten cm10.1 stabil bir rom
T.serdar' Alıntı: Sa arkadaslar bana en iyi cm10.1 4.2.2 karmasini onerebilirmisiniz yani rom+kernel Genişletmek için tıkla ... cm10.1 için güncel kernel yok zaten cm10.1 stabil bir rom
T.serdar Üye ismailozcn' Alıntı: cm10.1 için güncel kernel yok zaten cm10.1 stabil bir rom Genişletmek için tıkla ... O anlamda dememistim ion desteklilik konusunda dedim hangi cm10.1 surumune hangi kerneli kurmaliyim ?
ismailozcn' Alıntı: cm10.1 için güncel kernel yok zaten cm10.1 stabil bir rom Genişletmek için tıkla ... O anlamda dememistim ion desteklilik konusunda dedim hangi cm10.1 surumune hangi kerneli kurmaliyim ?
ismailozcn Üye T.serdar' Alıntı: O anlamda dememistim ion desteklilik konusunda dedim hangi cm10.1 surumune hangi kerneli kurmaliyim ? Genişletmek için tıkla ... cm10.1 beta 4'ü kur (en son çıkan bu) cm10.1 için güncel kernel yok sadece romu kur,böyle telefon gayet stabil
T.serdar' Alıntı: O anlamda dememistim ion desteklilik konusunda dedim hangi cm10.1 surumune hangi kerneli kurmaliyim ? Genişletmek için tıkla ... cm10.1 beta 4'ü kur (en son çıkan bu) cm10.1 için güncel kernel yok sadece romu kur,böyle telefon gayet stabil
T.serdar Üye ismailozcn' Alıntı: cm10.1 beta 4'ü kur (en son çıkan bu) cm10.1 için güncel kernel yok sadece romu kur,böyle telefon gayet stabil Genişletmek için tıkla ... Sen su anda onu mu kullaniyorsun bide 4.4.4 kiyasla nasil?
ismailozcn' Alıntı: cm10.1 beta 4'ü kur (en son çıkan bu) cm10.1 için güncel kernel yok sadece romu kur,böyle telefon gayet stabil Genişletmek için tıkla ... Sen su anda onu mu kullaniyorsun bide 4.4.4 kiyasla nasil?
ismailozcn Üye T.serdar' Alıntı: Sen su anda onu mu kullaniyorsun bide 4.4.4 kiyasla nasil? Genişletmek için tıkla ... ben böyle kullanıyorum. 4.4.4 kullanmadım fakat forumda konusuna bakarsan kullanan arkadaşlar gayet memnun
T.serdar' Alıntı: Sen su anda onu mu kullaniyorsun bide 4.4.4 kiyasla nasil? Genişletmek için tıkla ... ben böyle kullanıyorum. 4.4.4 kullanmadım fakat forumda konusuna bakarsan kullanan arkadaşlar gayet memnun
T.serdar Üye ismailozcn' Alıntı: ben böyle kullanıyorum. 4.4.4 kullanmadım fakat forumda konusuna bakarsan kullanan arkadaşlar gayet memnun Genişletmek için tıkla ... Eyv kardesim saolasin
ismailozcn' Alıntı: ben böyle kullanıyorum. 4.4.4 kullanmadım fakat forumda konusuna bakarsan kullanan arkadaşlar gayet memnun Genişletmek için tıkla ... Eyv kardesim saolasin