sir mordred
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu ROM İON lu arkadaşlar Madridii li hazırlamış.
konuyu düzenledim paylaşmana gerek yoktu aslında
Hayir touchwiz samsunga ait romlarda olmuyor ama istersen romlara tema olarak ekleyebilirsin yada launcherlarla bunu saglayabilirsinYorumlara baktim.gayet iyi seyler soyleniyo yüklemek istiyorum ben ama tek sorum olacak, s3 gibi s4 gibi arayüz oluyormu tauchwi gibi tema yani ?
Donma sorunu beta 2 de kalktı. Artık daha stabil çalışmakta ve görüntülü konuşma hiçbir custom romda yok. Sadece stock romlarda bulabilirsin.telefonum galaxy w cm10.1 beta 1 bunda neden 3G ile görüntülü konuşma yok
ve çok kasıyor donma oluyor ram sorunu yaşıyorum beta 2 ye geçeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim msj bekliyorum
Cm9 kullanıyorum, cm9'a kıyasla geçmelimiyim sizce bu sürüme yoksa final sürümümü beklemeliyim? Analog radyo çalışmıyor deniyor doğrumudur?Donma sorunu beta 2 de kalktı. Artık daha stabil çalışmakta ve görüntülü konuşma hiçbir custom romda yok. Sadece stock romlarda bulabilirsin.
CM9 şarj açısından ve performans açısından iyi bence şu anlık geçmemelisin ilerde şarj açısından cm10.1 düzelirse kurulabilir. Düzenini bozma. Analog radyo çalışmıyor doğrudur.Cm9 kullanıyorum, cm9'a kıyasla geçmelimiyim sizce bu sürüme yoksa final sürümümü beklemeliyim? Analog radyo çalışmıyor deniyor doğrumudur?
Bende öle düşünüyorum, eyvallah tavsiyeleriniz için, iyi forumlar.CM9 şarj açısından ve performans açısından iyi bence şu anlık geçmemelisin ilerde şarj açısından cm10.1 düzelirse kurulabilir. Düzenini bozma. Analog radyo çalışmıyor doğrudur.
aynı bataryayı Çin'den 6 dolara aldım. gayet memnunumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben buradan satın aldım, çok memnunum, tavsiye ederim.
Bence gecmelisin. Her konuda cm9'dan iyi.Cm9 kullanıyorum, cm9'a kıyasla geçmelimiyim sizce bu sürüme yoksa final sürümümü beklemeliyim? Analog radyo çalışmıyor deniyor doğrumudur?
Gülü güle kullan ;-)aynı bataryayı Çin'den 6 dolara aldım. gayet memnunum
Radyo çalışmıyor ve oyunlarda takıldığı söyleniyor, şimdilik cm9 devam.Bence gecmelisin. Her konuda cm9'dan iyi.
Radyoyu bilmem ama oyunlarda cm9'dan daha akici.Gülü güle kullan ;-)
Radyo çalışmıyor ve oyunlarda takıldığı söyleniyor, şimdilik cm9 devam.
Sprit fm çalışmıyo denildi? Kullanan varmı?Radyo da spirit fm programi kullanilabilir
Sprit fm çalışmıyo denildi? Kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?