her cihazda görüyorum 3.0.31 kernel kullanılıyor bizim cihazda bu kernel hiç kullanılmadı arco gereken önemi vermedi cihazımıza 3.4x kernel bizim neyimize zaten külüstür bi telefonumuz var onada işkence yapıyoruz adam gibi geliştiricimiz olmadı cihazımız düşük aktiviteli cihazlar arasında yer alıyor o kadar çok rom olmasına rağmen her yerden bi tekme yedik valla
her cihazda görüyorum 3.0.31 kernel kullanılıyor bizim cihazda bu kernel hiç kullanılmadı arco gereken önemi vermedi cihazımıza 3.4x kernel bizim neyimize zaten külüstür bi telefonumuz var onada işkence yapıyoruz adam gibi geliştiricimiz olmadı cihazımız düşük aktiviteli cihazlar arasında yer alıyor o kadar çok rom olmasına rağmen her yerden bi tekme yedik valla
Daha iyisini sen yap o zaman. Bu nasil bir saçmaliktir. Adam elinden gelenin en iyisini yapiyor. Çoğu kişi yeni telefon aldiktan sonra eskisiyle ilgilenmez. Fakat bu adam hala desteği kesmedi ve bir şeyler için çabaliyor. Unoffical rom yapmanin kolay olduğunu sanmiyorum. Biraz saygi gosterin bence.
Herhangi bir zararı yok stabil oldukça bir de şöyle bir şey var 3.0.31 kernel samsungun kendi stock kerneli geliştiriciler stabilite için bu kernel tabanını kullanıyorlar buna pek takılmayın derim arco ile değil samsungla ilgili bir konu bu
Powerplay hocam açıkladı zaten gereken bilgiyi ama şu var arco elinden geleni yapıyor bencede onu suçlamamak gerekir samsung kaynak kodu verse idi şu an stabil cm9 - 10 - 10.1 - 10.2 kullanabilirdik hatta android 4.4 ün bile garantisi verilebilirdi. Ama şuna şükretmek lazım daha çoğu cihazda cm rom yok olsa bile ya bizim ki kadar stabil değil yada bir çok özelliği çalışmamakta elinde olanı şükretçeğine daha iyisinin yapılmasını isteyen arkadaşlar var.
Arkadaşlar bende bi wonder kullanıcısıyım ve bu işlemleri telefonuma uygulamak istiyorum. İlk sayfadaki bilgiler en güncel olanları mı? Yada en stabil ve güncel olanlarını benimle paylaşabilir misiniz?
Selam Bişey sorucam ben daha hiç rom yüklemedim 1-oyun performansı en iyi rom sizce hangisi 2-hangi rom en stabil ve daha iyi ?? yardım ederseniz sevinirim