Arkadaşlar ben android 4.2.2 sürümünü güncelledim ama bu 4.2.2 yüklüyken üzerine kernel 3.4.60 flashlamanın faydası nedir acaba anlıyamadım bilen birisi yardımcı olabilirmi teşekkürler .
Arkadaşlar benim ciddi bir sorunum var her seferinde oluyor bu bana, işlemci hızı hangi yöneticiyi seçersem seçeyim kendi kendine değişiyor. min 122 max 768 mhz yapıyorum bir dakika sonra max 368 e düşüyor ve kasıyor telefon.... çözüm bilen varmı?
Kernel : 3.4.60 da yükledim ???
konuyu kapattırma tabi ben surekli bu rom un kullanıcısıyım emegin icin tsk ama rom denedim gordum alpha 8 e gore daha cok sarj yiyor diger yonlerden gercekten cok guzel.
İstersen türkçeye çevirip konusunu açarım da pek gerekli bir şey değil bence 2 romu napcaksın? Hem performansı düşürür diye düşünüyorum 2 tane rom oluyor telefonda. Ram harcamasa bile telefon hafızasında yer harcar.
İstersen türkçeye çevirip konusunu açarım da pek gerekli bir şey değil bence 2 romu napcaksın? Hem performansı düşürür diye düşünüyorum 2 tane rom oluyor telefonda. Ram harcamasa bile telefon hafızasında yer harcar.
Farklı geliştiricilerin yaptığı kernellerin versiyon sürümü oluyor. Yani ben bir kernel yaptım diyelim bu kerneli güncelleştiriyorum ve her güncel kernele bir versiyon takıyorum ver 1, ver 2 falan gibi.