bbboguz
Üye
kardeş bu betalar ne zaman çıkacak iki aydır bekliyorum
Arco çalışmayı bıraktı başka bir ekip devraldı yakında gelebilir
çok sağol hocam bilgilendirmen için.
arcoda o kadar uğraştı ellerine emeğine sağlık.
benim fırefox un çevirisinden anladığım yeni rom çıkarıp başlayacaklarmış, bu konu hakkında bir bilgin var mı acaba, yani betadan devam edilmeyecek diye okudum ama bilmiyorum ?
sağol şimdiden ilgin için.
ve Yeni Romu Çıkartmışlar Hayırlı olması dileğiyleİnşallah iyi sonuçlar çıkar. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birazdan denemeyi düşünüyorum arkadaşımDeneyen varmı?
Aynen öyle devamı alt yapısı arco nun romu ama bundan sonra bu takım geliştirecek romuarkadaşlar bu rom arco romunun devamı mı
Aynen öyle devamı alt yapısı arco nun romu ama bundan sonra bu takım geliştirecek romu
Anladığım kadarıyla iyileştirmeler yapılmış romda + Release sürümüne geçilmiş şimdi dosyaları indiriyorum kullanıp görücez umarım ki batarya ve performans konusunda iyileştirmeler yapılmıştır.Bu yeni çıkan rom arconun son çıkardığı romun aynısı mı yoksa yeni elemanların da az biraz eklediği şeyler varmı?
kardeş otomatik tekrar arama var mı bakarmısın alphalarda yok
Birazdan denemeyi düşünüyorum arkadaşımRom yüklerken bataryam hasar görmesin diye eski bataryamın biraz dolmasını bekliyorum. Dener denemez hemen yorumlarımı yazarım.
12 Saat gitmesi normal ama bu konuda az gittiğini düşünüyorsanız yedek bir tane daha alabilirsiniz benim bataryam şişmişti. Size bi uyarı telefon eğer çok ısınırsa kesinlikle bataryayı hemen çıkartın ve soğmasını bekleyen bu şişmesine ve bataryanın zarar görmesine neden olur + patlamada yapabilir.Tamam beklioruz gözlemlerini.Rom kurmak bataryaya zarar verirmi? Bende çok rom denedim.Bataryam 12 saat anca gidiyor, yeni batarya mı almalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?