blackcat67
Üye
-
Konu Sahibi
-
Süriyeden kaçak geliyor uygun fiyata s3 uygunsa onu alayım senin dediklerinide alabilirim s3 yoksa babam s3 üzerine 300 tl ye aldı orjinal sıfır sadece garantisi tr de geçmiyor Çin malı falan değil benim bu wonder de kaçak 500 liraya aldım buğün note 2 ile değişmiş üste 200 lira verip vala sinir oldum manyak telefon :-)bana ver diyorum vermiyor babam
şimdi fiyatları anlamadım s3 ne kadaranlaşabiliriz ortak
Alpha 7 sürümü cok mükemmel olmuş diğer sürümlerdeki aksaklıklar giderilmiş tek problem telefon görüşmesi sırasında karşı tarafın sesi cok az geliyor telefonu kapatıp açınca ilk aramada düzeliyor daha sonra yine aynı bu sorun da düzelirse bence final bile olur şarjı ve tüm özellikleri ile Alpha 7 harika
reset atmana gerek yok bro ben şöyle çözüyorum sesi bi tık kısıyorsun görüşme sırasında sonra tekrar açıyorsun halloluyor
- - - Eklendi - - -
sormak istediğim başka bişey var ilk defa yüklediğim için bilmiyorum da yeni güncelleme geldiğinde ne yapmamız gerekiyor? uygulamalar falan tekrar gidecek mi?
hangisini flashlıyoruz? iki dosyayı da mı? cahilliğimi maruz görün wipe işlemlerini yaparsak silinmez mi?
reset atmana gerek yok bro ben şöyle çözüyorum sesi bi tık kısıyorsun görüşme sırasında sonra tekrar açıyorsun halloluyor
tesekkürler deneyeceğim bakalım ama farklı bir 4.2.2 sürümü yüklediğimde böyle bir sorun yoktu sadece şarjı cok cabuk bitiyordu ses sorunu düzeltilemezmi acaba biz böyle ac kapa yapmasak
lütfen yardım. ben kurdum. ilk açılış uzun sürüyor normaliyle. tam açılıyor kurulum sihirbazı durdu diyor tabi ingilizce diyor. tekrar yükledim aynı hatayı verdi. neden ki. acil bi el atınnn
evet videoyu izleyerek yaptım önceden de sürekli diğer cm9 gibi rom ları yüklüyordum zaten ilk defa yaptı. burda en başta yazan romu indirdim rom da bi sıkıntı olamaz değil mi
eyvallah hocam. tekrar telefondan indirerek bide öyle deneyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?