wondermu
Üye
Hangi yöntemle swap yaptın?
cwm ile sitede var olan 10.1 için olanı indirdim o şekilde yaptım.
ek olarak titreşim bi tek bende mi çalışmıyor yoksa ayarını mı yapamadım anlamadım bi türlü
Yanlış swap yapmışsın file manager kur yada ona benzer root erişimi olan dosya yöneticisi kur root klasörüne gir ordan system build prop
# Change to 1 for swapping SD cards
persist.sys.vold.switchexternal=0
Sıfırı 1 olarak değiştir kaydet yeniden başlat tamam
yardımın için teşekkürler Astro var bi de orjinalindeki dosya yöneticisi var iş görür mü?
ayrıca bildirimlerde titremiyor yani mesaj gelince falan o neden olabilir ses çok kısa olduğu için falan olması olabilir mi?
ek olarak biri iyileştirmelerden bi başlık oluştursa çok makbule geçer
Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.
GT-I8150 model cihazınız "Android 2.3.6 Gingerbread İşletim Sistemi" özelliğine sahiptir, güncel versiyonu bulunmamaktadır.
Size daha iyi bir hizmet verebilmek için cihaz yazılımları detaylı bir şekilde kontrol edilmektedir.
Bu sebeple zaman zaman yazılımların yayınlanması gecikebilmektedir.
Samsung Electronics olarak üçüncü şahıs yazılımlara ürününüzde oluşabilecek sorunlar sebebi ile destek aktarılamamaktadır. Cihazınıza üçüncü şahıs yazılım bulmanız ve yükletmeniz sonucunda oluşabilecek sorunlarda, sorumluluğun tarafınıza ait olduğunu belirtmek isteriz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Değerli görüş ve önerileriniz yetkili birimleriz ile paylaşılmıştır.
Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri
Başka telefonlardada geçerli mi örneğin htc evo 3d
Durduk durduk turnayı gözünden vurduk sanırım :-)
Onun için TouchPal klavye kur google play de var tr en dil yazan yerde var t9
çook bekleriz adamlar jelly bean vermiyor android 5.0 verecek
Arkadaşlar ben telefonu babama verip değiştirmek istiyorum aynı bu tarz ama güncelleme sıkıntısı olmayan güzel telefon önerisi olan var mı?
nexus 4 yada galaxy s3 mini android 4.2 alcak s3 mini aynı şekilde galaxy ace 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?