-Emre
Üye
Arkadaşlar dosya açtırmak lazım sonra dosya numarasını formda dağıtım herkes aynı numara ile şikayetçi olacak sonra youtube video olarak olayı dağıtmak ve ilgi çekmek lazım kısacası bu
İse yarayacaksa bununla ilgili bir konu açabiliriz
evet konu açalım herkes toplansinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaşlar jelly bean güncellemesi istiyoruz diye herkes e mail atsin sikayette bulunsun orijinal gb sürümünün stabil olmadigini unoffical jelly beanin telefonda kaldirdigini yasal haklarimizi istediğimizi söyleyin
Gezi parki olaylarina dondu uzadikca uzadievet konu açalım herkes toplansinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaşlar jelly bean güncellemesi istiyoruz diye herkes e mail atsin sikayette bulunsun orijinal gb sürümünün stabil olmadigini unoffical jelly beanin telefonda kaldirdigini yasal haklarimizi istediğimizi söyleyin
Yüzlerce kişi değil gerekirse 1000 tane yeni isimle güncelleme diye şikayet edecem ben keriz değilim yeni telefon almak değil çözüm hak bu şekilde aranmaz pes etmek yok güncelleme vermezse almam bir daha samsung
Ben gonderdim bakalim nasil bi donus yapcaklar. Normalde bir gun sonra aramalari lazim
3 gün olduhala geri dönmediler
bu cihaz güncelleme almaz arkadaslar yapıcak bir şey yok. ancak büyük bir eylem yapılırsa olur))
Soruma cevap verebilecek yok mu azcık ipleyin be
Romu kurdum sorunsuz çalışıyordu bi de hafıza kartı ile hafızayı yer değiştireyim dedim değiştirtim. Depolama bölümüne girmiyordu neyse dedim sıkıntı değil. Bilgisayara bağladığımda da harici bellek bağlandı diye gösteriyordu fakat sürücüleri göremiyordum ben de geri dönüş yaptım yine olmadı bu sefer baştan yükledim oldu fakat alan yetersiz geliyor yapabileceğim bişey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?