Kulaklık görmüyor gördüğünde bir kaç dakika da bir kopup tekrar bağlanmaya çalışıyor 8 10 denemeden sonra da bir daha cihazı görmüyor.. BH-214 kulaklığımın markası bizzat bende denedim
Romu dün akşamdan beri kullanıyorum, batarya kullanımı harika şarj uzun süre direniyor, bluetoth demiş arkadaşlar ama bluetoth kulaklık kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım. cm 10 alpha 7 olmasına rağmen bu alpha 1 ile daha stabil olduğu kesin. Bence cm 9 ve 10 kullananlar direkt düşünmeden 10.1 e terfi edebilirler.Kamera yeşil olayı çok önemli değil sadece çekime bastıktan sonra yeşilleniyor ama resimde herhangi bir sorun yok.
bütün herşey çalışıyor rom daha alpha düzelecektir ama arco şu an cm9u bitrmek istiyor ve bitirdi sayılır her an paylaşabilir ondan sonra zaten ikisi yakın yazılımlar arcoda işi biraz sıkı tutarsa 1 ayda cm10.1 günlük kullanıma uygun olur
Romu dün akşamdan beri kullanıyorum, batarya kullanımı harika şarj uzun süre direniyor, bluetoth demiş arkadaşlar ama bluetoth kulaklık kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım. cm 10 alpha 7 olmasına rağmen bu alpha 1 ile daha stabil olduğu kesin. Bence cm 9 ve 10 kullananlar direkt düşünmeden 10.1 e terfi edebilirler.Kamera yeşil olayı çok önemli değil sadece çekime bastıktan sonra yeşilleniyor ama resimde herhangi bir sorun yok.
Bluetooth konusunun sebebini buldum arkadaşım yüksek configrasyon kullanan bluetooth kulaklıklar da sorun çıkarıyor. Daha alt sürüm olan kulaklıklar da sorunsuz çalışıyor. Diğer yazdıklarında hem fikirim senin ile.