blackcat67
Üye
-
Konu Sahibi
-
konuyu canlandıralım birazkernel ile ilgili bazı gelişmeleri söyleyeyim alpha 4 büyük ihtimalle kernel 3.4.42 ile gelicek kernelde şuan çalışmayan birşey yok bluetooth sorunuda çözüldü galiba Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızçözmüş gibi gözüküyor gelişme var yani bluetooth ile ilgili
2 hafta biraz uzun olmadı mı?bekleyip görelim 2 haftaya anca gelir zaten
en önemli sorun da bu olsa gerek, durduğu yerde geceden sabaha %10-15 tüketir mi yaŞarj sorunu da giderilir inşallahSu gibi içiyor mübarek
kernel 3.4 alpha 5 te çıkabilir çünkü arco githubdan eski kerneli yani 3.0.75 güncellemiş eğer bu kernel ile çıkarsa değişen pek fazla birşey olmayacak
anladım ama bahsettiğim konu bu:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ön çalışma gibi bir şey mi yoksa
biz yine arcoyu bekleyelim diyosun yani
konu dışı olacak ama bir şey soracağım size. galaxy w yi sürekli formatlayıp rom değiştirmek telefona zarar verir mi?aynen öyle geç çıkarması daha iyi cyanogenmod yeni sürüm çıkarsa yani m4 falan ona güncelleyip çıkarabilir
konu dışı olacak ama bir şey soracağım size. galaxy w yi sürekli formatlayıp rom değiştirmek telefona zarar verir mi?
teşekkür ederim.hayır vereceğini zannetmiyorum
inşallah gerçi şahsen ben cm10.1denn memnunum. bluetoot fazla kullanmıyorum. diğer her şeyde iyi.. gelişmeler için takipteyiz. kolay gelsin...aynen öyle geç çıkarması daha iyi cyanogenmod yeni sürüm çıkarsa yani m4 falan ona güncelleyip çıkarabilir
Ben telefona bu romu yükledim ama beğenmedim sonra tekrar CM10 BlackCat versiyonunu yükledim ama bu sefer telefonda iki rom çıktı hem CM10.1 hemde CM10 BlackCat yardım edebilecek var mı ?
Yükleme talimatlarında bu yolu izledim (BlackCat) ;
Wipe data, wipe cache, advanced/wipe dalvik cache, mounts and storages/format system
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?