karasubasi
Üye
Sim kartına kaydedin rahat edin
E zaten benimki simdeydi . Yinede bi türlü görmedi . Başka tele takıyom hattı görüyor. Benimkine takıyom görmüyor . Dmoda geçme sebebimden biride bu oldu .
Sim kartına kaydedin rahat edin
aopk nin linkini atarmısınız
Maclawın sitesinde mevcut downloads bölümünden indirebilirsiniz ayrıca kullanıp bana bilgi verirsen sevinirim çünkü bende deneyeceğim
sen kullansan daha iyi olucak kardesm daha yeni unroot stock rom yapdm =)
o yüzden tam karar verip kendime güvenemiyorum 
Cm romu yukledikten Sonora sebeke sorunu yasayan arkadaslar asagida yazdiklarimi uygulayin sorun ortadan kalkacaktir.
dosya yöneticisi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dosya yöneticisini indir sistemin içini gösterir programı aç ana sayfa ikonuna tıkla modemfs klasörünün içine rar dan çıkan dosyaları modemfs klösörünün içine yapıştır bukadar kolay gelsin.
modemfs dosyaları
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bence romu tekrar at
Gardas denedinmi sen bunu yaptım şebeke komple gitti bilip bilmeden paylasmayın yada deneyin kanıtlı olarak koyun 1 saattir ugrasıyorum düzeltmek için benim gibi başkalari düşmesin bu duruma !!!!
bence romu tekrar at
Gardas denedinmi sen bunu yaptım şebeke komple gitti bilip bilmeden paylasmayın yada deneyin kanıtlı olarak koyun 1 saattir ugrasıyorum düzeltmek için benim gibi başkalari düşmesin bu duruma !!!!

paylaşımı yapmadan önce denedim ve benim sorunum çözüldü.bu tarz root gerektiren dosya değişimlerinde yedek almayıp bunlari uyguluyorsan kusur sendedir.
sonuçta modemfs klasorune ulasmak icin romun rootlu olmasi gerekir ve kardeşim rootlu bir cihazda bu tarz işlemler yapmadan önce bir yedek almiyorsan kusura bakma ama sorun benim yaptiğim paylaşimda değil![]()
Belki ben unuttum yedek almayi veya sana guvendim sen niye yazmiyosun yedek alin diye bu tarz islemlerde konu acan paylasimds bulunan herkes ustune basa basa soyluyor yedek alin diye
biladerim bak sen unuttmus olabilirsin bende paylamisimin altina yazmayi unutmus olabilirim forumda daha bilmedin birine guvenerek islem yapicaksan herkesin akli var fikri var yedek al kapat konuyu çocuk değiliz tartismaya gerek yok telefonun sorunluysa pm at gerekli işlemleri gerçekleştiririm olur biter.
Ben sana bunu soylemessem yarin birgun gene aynisi yapar milletin telini bozarsin onemli konu bunlar bida unutma![]()
Ahh be kardeşim konuyu nerden nereye getiriyorsun Allah razı olsun beni uyardığın için bir dahakine özellikle " Android hakkinda bilgisi olmayan arkadaşlar lütfen konuyu dikkate almayın " die uyarımı yaparım.

Ahh be kardeşim konuyu nerden nereye getiriyorsun Allah razı olsun beni uyardığın için bir dahakine özellikle " Android hakkinda bilgisi olmayan arkadaşlar lütfen konuyu dikkate almayın " die uyarımı yaparım.
gençler silinen imei nasıl tekrar atılıyor bide salama imei mi atıyosunuz yoksa telin eski imeisini mi =)