Galaxy W i8150 Wonder [ROM][JB][4.1.2]G-wonder Rom V2 Wonderoid OFFICIAL

Sponsorlu Bağlantılar

wonderoguz

Üye
Merabalar rom u kac aydr kullaniyorum ve sorunsz kullaniyorum fakat son 1 haftadir sarji cok hizli inmey bqsladi 2 saate telefon bostayken butun uygulamalar uyutulmusken 95 den 76 ya iniyor ne yapmaliyim.. batarya yeni 1 sene olmadi daha

T.serdar

Üye
Merabalar rom u kac aydr kullaniyorum ve sorunsz kullaniyorum fakat son 1 haftadir sarji cok hizli inmey bqsladi 2 saate telefon bostayken butun uygulamalar uyutulmusken 95 den 76 ya iniyor ne yapmaliyim.. batarya yeni 1 sene olmadi daha
Romu tekrardan kurmani oneririm ve kurduktan sonra sarji %100 olana kadar sarj et 5 dk kullan telefonu kapat kapaliyken sarja sok %100 olana kadar sarj et yuksek ihtimal duzelir

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Evet T.serdar hakli ama bataryan yine de eskimis olabilir cihaz sarjdayken yeniden baslatma ve batarya bitmeden sarji surekli tak cikar yapma

• Beğen
Tepkiler: T.serdar

wonderoguz

Üye
Yok bataryanin omrunu uzatmak icin dikkat ediyorum fakat bi anda oldu gayet normaldi.. Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim calismalarinizin devamini dilerm

• Beğen

lavasoft95

Üye
Romu 1 hafta kullandıktan sonra şişmeler laglar oluşmaya başladı ilk 2-3 gün cidden hızlıydı takılma yoktu fakat arka plana 1 işlem bile girse aşırı zorlanıyor şimdi.Örneğin facebookda dolaşamaz oldum yoğun bi lag var ne yapmalıyım ?

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Romu 1 hafta kullandıktan sonra şişmeler laglar oluşmaya başladı ilk 2-3 gün cidden hızlıydı takılma yoktu fakat arka plana 1 işlem bile girse aşırı zorlanıyor şimdi.Örneğin facebookda dolaşamaz oldum yoğun bi lag var ne yapmalıyım ?
wipe cache wipe dalvik cache onlarda olmazsa temiz bi kurulum yap

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Abi telefon zaten eski facebook kurmayın fala yuklenmeyin emektara :)

mustafa938

mustafa938

Üye
Coc oynatsın vine girem twit takılam snap atam en önemlisi whatsapp girem yeter

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hepsi mümkün ancak vine çekemezsiniz cihaz desteklemez bunun dışındaki her şey mümkün

halil1230

Üye
hocam baska bi sitede upload eder misin bu link ölü sanirim

wonderoguz

Üye
Hocam rom u bayadir kullaniyorum ama bu aralar sık sık sist ara yuzu durdu uyarisi. Veriyor veya muzik dinlerken bi anda kapatiyor wipe cache wipe dalvik cache yapiyorum ama degisim olmuyor

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Romu en baştan tüm wipelari yaparak kurun. Trim desteği olmadığı için (kk altı tüm romlarda ) uzun süre kullanmak sıkıntı yaratabilir.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Bende desteklemedigini söylemişti uygulama
#GwonderRom
Arkadaslar romla ilgili konularda veya imzanizda (tabi destekliyorsa) bu etiketi kullanabilirsiniz :oke:

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Supersin emre

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler hocam :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Rica ederim

mustixz

Üye
İyi günler beyler wonder romu olarak tek touchwi3v4 kullandim flash adobe player naptiysam olmadi goruntulu arama yapamadim kamerasi kotu oyunlarda hizlandi ama donmalar bitmedi tam olarak bu roma gecsem sorunlarim ne kadar duzelir ?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Görüntülu görüşme gelmez ancak flashta ve kamerada bir sıkıntı yasamazsin zaten dikkat edersen çift kamera uygulaması var

ersink

Üye
Görüntülü görüşme özelliğini de ekleyebilseniz süper bir sistem olurdu! Yine de teşekkürler emektar direniyor hala! Aslında facebook ve diğer uygulamaların eski apk dosyalarını yükleyebilsek ve güncelleme yapmadan stabil çalışabilen bir sistem elde ederiz diye düşünüyorum!

• Beğen

Üst Alt