Galaxy W i8150 Wonder [ROM][JB][4.1.2]G-wonder Rom V2 Wonderoid OFFICIAL

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Yeşil sorunu yok gayet stabil rom

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Link dogru son surum chrome ile indirin.

oski153

Üye
Link dogru son surum chrome ile indirin.

'the file you are trying to download is no longer available' yazıyor mega da. başka mega dosyalarını indirebiliyorum ama bu silinmiş heralde

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
freede iniyor sorun yok

wonderoguz

Üye
hocam bu aralar surekli sist arayuzu durdu android arama durdu gibi hatalar alıyorum sebebi nedir bilginiz varmıvee en onemlisi sd kart degiştiriyorum telefonun hafızasındaki bi fotorafı veya vıdeoyu baska sd karta atamıyorum pc ye bagladıgımdada sd kart görünmüyo bi tane dosyayı flasladım ilk yaptıgımdada ondada telefonun hafızası ana hafıza oldu ama pc ye baglanmıyodu bu seferde ne yapmalıyım ben

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Romda hic bi sıkıntı yok arkadaslar wipe cache ve advanced/wipe dalvik cache yapin. Sizin hatanizdan kaynaklaniyor verdigi hatalar. Sdkartta da skntı olmuyor hic demek istediginiz anlamadim. Ama sdkart degistirince telefonu yeniden baslatin yoksa pc okumaz

wonderoguz

Üye
hocam rom da bi sıkıntı yok zaten demek istediğim su suan telefon sd kartı kendi hafızası gibi goruyoya ben degiştirdim bunları normal yaptım pc ye baglayınca okumadı sonra tekrar rom u flasladım eski haline getirdim şimdi baska sd karta atmam gerekiyo telefondan zaten olmuyo pc ye atıyorum farklı sd kaartı gormuyo eskisini taktım simdi gördubu arada yeni bı rom uzerınde çalışıyomusunuz

eneshappy

eneshappy

Üye
Ya benm sıkıntım var bu romda . Kendi tarayicisndan chromedan fln hicbir dosyayi indiremiyorum. İster cok buyuk olsn ister kucuk basarisiz diyor. Tekrar deniyince yine aynisi oluyor.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
@eneshappy cwm ac wipe cache, advanced/wipe dalvik cache, wipe data factory reset yap temiz temiz kullan :)

eneshappy

eneshappy

Üye
@eneshappy cwm ac wipe cache, advanced/wipe dalvik cache, wipe data factory reset yap temiz temiz kullan :)
Ya bunlari yaptigimda uygulamalrin gecmisi gider mi .nfs most wanted var basa donmeyim bi daha[emoji20]

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
İlk kurdugun hale doner ama dns degistirdiysen geri almayi dene once

NorthWonder

Üye
merhabalar hocam ayarlara tıkladıgımda gözüken arka planı değiştirme şansımız varmı stock hale gelse siyah olsa ?

eneshappy

eneshappy

Üye
Ya tumblrdan indirdigim gifleri galeride nasil gorebilirim. Stockda gozukuyody bunda gozukmuyor :(

emrah166

Üye
Gwonder v2 nin uzerine honeyx7 kernel ve supremacy script v3 kursak olur mu

emrah166

Üye
Gwonder 1 de bunlari kurup asiri performans almistim nfs mw asphalt 8 falan oynamistim acaba 2 ye de kursam olur mu ben onu merak etmistim

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
2de zaten var

emrah166

Üye
Ama 1 de daha performans vardiAma 1 de daha performans vardi

Üst Alt