Galaxy W i8150 Wonder [ROM][JB][4.1.2]G-wonder Rom V2 Wonderoid OFFICIAL

Sponsorlu Bağlantılar

eneshappy

eneshappy

Üye
ya arkadaslar rom flahlamak root o tur seyler hakkinda bilgim sifir. ankara kecioren yakininda fln oturan birisi var mi yardim edecek. wonderi 2 yildir ayni sekilde kullaniyorum iyice agirlasti skldim bu halinden yardim edin

-Oruc

-Oruc

Üye
Cok Guzel Bir ROM SARJI DESEN ZATEN MUHTESEMM ISTE BENDE BIR MUDDED SONRA SISTI YAVASLAMAYA BASLADI EMRE HOCAM bir cozum bulabilirmiyiz ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Wipe dalvik cache yap

hasaneness

hasaneness

Üye
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
En fazla 2 ayda bir tum wipelari yapip tekrar kurmak lazim

• Beğen
Tepkiler: -Oruc ve Bysalih41
eneshappy

eneshappy

Üye
rom atmadan once root etilmasi gerekli mi bazi yerler gerekli diyor bazilari onemsiz diyor.

gwonder_13

gwonder_13

Üye
hangi v4 dostlar link atarmisiniz bende bakayim :-)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
İmzaya bak @gwonder_13 tesekkur ederim :) @-Oruc

Wolf389

Wolf389

Üye
Bu benim şahsi görüşüm ve bana göre g-wonder v1 daha iyi oyun performansı olarak
denenen oyunlar v2:real drift kastı , hızlı ve öfkeli 6 oyundan attı
denenen oyunlar v1:real drift sorunsuz açtı , hızlı ve öfkeli 6 hafif takılamalarla açtı

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
cm11 deydim g-wondere gectim memnunum :)

romun son hali isteyenler icin statusbarin linki :

cwmden flashlayın
bu hangi surumun

• Beğen
Tepkiler: -Emre ve -aLoNeDarK-
harunkurum34

harunkurum34

Üye
Bende de Philz touch var 6.0.4.5 tabanlı. Vrthemeyi ve acid sound engine'i kurmadi. Telefonuna acidle ilgili uygulamalar yüklendi mi?
hayır şuan acid yok yükledigimdede bi sonuç çıkmadı sorun aynı :)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Ac!d kurunca sorun kalkiyor arkadasim sen mount system yapip kurmayi denedin mi??

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
emre kardesim sarj kullanmadigimda cok gidiyo ne yapabilirim

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Bende gitmiyor, eger surekli arka planda calisan uygulama varsa greenify ile uyut

Son düzenleme:
harunkurum34

harunkurum34

Üye
Ac!d kurunca sorun kalkiyor arkadasim sen mount system yapip kurmayi denedin mi??
Bilader kurdum anlamıyormusunuz deli etmeyin insanı yav , birşeye yaradığı yok , en iyisi siz bana ICS rom önerin sağlam ICS rom var mı? , performans , uygulamada donmayan , şarj iyi giden bi ICS rom , ICS romlarında bu sıkıntı yok.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
abi boyle olunca cidden ayar oluyorum yav yapinca calisiyor diyoruz acid uygulamasi var mi uygulama menusunde?

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
harunkurum34

harunkurum34

Üye
abi boyle olunca cidden ayar oluyorum yav yapinca calisiyor diyoruz acid uygulamasi var mi uygulama menusunde?
Sildim vardı , kulaklık takıncada çıkıyordu , benim tek ricam ICS rom önerin sağlam ICS rom var mı? , performans , uygulamada donmayan , şarj iyi giden bi ICS rom , ICS romlarında bu sıkıntı yok.

Üst Alt