aynenEvet her ne kadar plastik kasa olsa da wonder cok saglam cihaz.en az 50 kere dusurdum abartisiz 40 kere brick ettim bana misin demedi adam![]()
benimki merdivenden bile yuvarlandiinteractive min 245 max 100
deadline. ksm nesneleri temizle 16 bit şeffaflık işaretle yeniden başlat . seeder kur agressive seç diğerlerine tik at.
1400 olacakti 4 eksik olmus![]()
Wonderlight v4 gerçekten süperdi build prob ile uçuyodu cihazemre müthiş bi insansın gerçekten senin elinden çıkan her şey güzel oluyo eminim bu da çok iyidirhaftaya eve gideyim deneyeceğim ama wonderı satcam malum durumdan
lg p90 aldık ölü piksel çıktı başıma gelenlere bak
2 günlük tel serviste değişim bekliyohee bu arada 7up koyman çok iyi olmuş oyunlar daha akıcı olmuştur
kardeşim sen gerçekten iyisin ben çok rom kurdum denedim seninkilerin hızına hiçbirinde ulaşamadım cm 11 arco dahil. ama kimse yanlış anlamasın cm 11 in belli bir havası var. ama hava isteyen varsa emrenin wonderlight v4 paketini yükleyebilircidden sen bu işi bırakma iyi olduğun bir şey olduğu için ilerle yolun açık olsun kolay gelsin
![]()

TeşekkürlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burdan indr cwm den flasla ama unutma bunu flasladiktan sonra ayarlar-depolamaya girdigin zaman malesef ayarlar durdu hatasi alirsin.
Wonderlight'in finalini verecez dahaeskidi ama artik ya
![]()
bu sorunu cozebilirmiyiz