-Oruc
Üye
Wonderlightta mi ? Kablosuz ayalari menu tusu / gelismis uykudayken kablosuz baglanti/ her zaman yap @-Oruc
tamam ustam saolasin
Wonderlightta mi ? Kablosuz ayalari menu tusu / gelismis uykudayken kablosuz baglanti/ her zaman yap @-Oruc
rica edrmTeşekkürler
Trim destekli olsa böyle olmazdıCok Guzel Bir ROM SARJI DESEN ZATEN MUHTESEMM ISTE BENDE BIR MUDDED SONRA SISTI YAVASLAMAYA BASLADI EMRE HOCAM bir cozum bulabilirmiyiz ?
keske keske trim destegi olsa kardesimTrim destekli olsa böyle olmazdı
En fazla 2 ayda bir tum wipelari yapip tekrar kurmak lazim
zor oluo ama romun a birsey demiyorum kardesim muhtesem otesi rom akici sarjina hasta oldum isinma dahi yok telde
bu hangi surumunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
romun son hali isteyenler icin statusbarin linki :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cwmden flashlayın
hayır şuan acid yok yükledigimdede bi sonuç çıkmadı sorun aynıBende de Philz touch var 6.0.4.5 tabanlı. Vrthemeyi ve acid sound engine'i kurmadi. Telefonuna acidle ilgili uygulamalar yüklendi mi?

Bilader kurdum anlamıyormusunuz deli etmeyin insanı yav , birşeye yaradığı yok , en iyisi siz bana ICS rom önerin sağlam ICS rom var mı? , performans , uygulamada donmayan , şarj iyi giden bi ICS rom , ICS romlarında bu sıkıntı yok.Ac!d kurunca sorun kalkiyor arkadasim sen mount system yapip kurmayi denedin mi??
Sildim vardı , kulaklık takıncada çıkıyordu , benim tek ricam ICS rom önerin sağlam ICS rom var mı? , performans , uygulamada donmayan , şarj iyi giden bi ICS rom , ICS romlarında bu sıkıntı yok.abi boyle olunca cidden ayar oluyorum yav yapinca calisiyor diyoruz acid uygulamasi var mi uygulama menusunde?