-Oruc
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indir cwm den falşla kardeşim
depolamaya girdimmi hata veriyor ama napalim artik idare etcez saol kardesim genede
indir cwm den falşla kardeşim
Rica edermdepolamaya girdimmi hata veriyor ama napalim artik idare etcez saol kardesim genede
calismani isterim gormek isteriz seni cm11 deHayir baska cm11 calismadim hic![]()
romun son hali isteyenler icin statusbarin linki :
cwmden flashlayın
statusbarla berabercalismani isterim gormek isteriz seni cm11 de
saati nasil ortaya aldin
PekiVold fstab duzenlenmesi gerek musait oldugum zaman anlatayim
haftaya eve gideyim deneyeceğim ama wonderı satcam malum durumdan
lg p90 aldık ölü piksel çıktı başıma gelenlere bak
2 günlük tel serviste değişim bekliyohee bu arada 7up koyman çok iyi olmuş oyunlar daha akıcı olmuştur kardeşim sen gerçekten iyisin ben çok rom kurdum denedim seninkilerin hızına hiçbirinde ulaşamadım cm 11 arco dahil. ama kimse yanlış anlamasın cm 11 in belli bir havası var. ama hava isteyen varsa emrenin wonderlight v4 paketini yükleyebilirArkadaşlar. Bu gönüllü olarak yapılan bir proje. Kimse bana bu işi yapmam için para vermiyor. Eğer belirli hatalar varsa söyleyin gidermeye çalışalım. Zaten dedim rom böyle kalmayacak görsel geliştirmeler ve performans geliştirmeleri olacak. E madem beğenmediğiniz bir şey var bildirin. yok beğenmedim deyip geçersek zaten anca bu kadar gelişiriz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızmodlu ama ben modlamadım bildireyim.
cidden sen bu işi bırakma iyi olduğun bir şey olduğu için ilerle yolun açık olsun kolay gelsin