[ROM]İşte beklenen an Galaxy Ace 5830i Rom (AceCream)

Sponsorlu Bağlantılar

omeruludag

Üye
kardeş acil bi oru sormam lazım no frills cpu ayarları nasıl olmalı ?

tazmaz

Üye
Beyler uzun zamandan beridir rom ariyor ve bu işten anlamiyordum. Bu işi arkadaşlarim biraz araştirdiktan sonra anlayacaklardir. Cok basit bir yöntemi var.

Romumuza gelecek olursak kardeşlerim ;

Resimdeki gibi bir tasarimi olmuş olsada çok süper bir rom olmuş. Bundan iyisinide bulamadim beyler.

Özellik olarak fazla kasmiyor.
Eklentiler yapılmış.
Gereksiz şeyler kaldirilmiş.
Galaxy'i ayri bir yüz tanımış.
Vb.

Ve son olarakda Rom Türkçe olarak ayarlayacaktir kendisini.
Süper olarak tasarlanmis bu romu çok seveceksiniz =) size kolay gelsin keyfini cikarim =)

Kurulumunu anlatırmısınız acaba

dorklove

Üye
rehber sorununu nasıl çözdünüz birisi anlata bilirmi

imilhan

Üye
romu yükledim kullanıyorum herhangi bir sorun yok orijinal romdan kat kat hızlı çok güzel bir arayüzü var yalnız tek eksisi pili çok yemesi. paylaşan arkadaşa çok teşekkürler.

murit

Üye
romu yükledim kullanıyorum herhangi bir sorun yok orijinal romdan kat kat hızlı çok güzel bir arayüzü var yalnız tek eksisi pili çok yemesi. paylaşan arkadaşa çok teşekkürler.

imilhan arkadaşın dediği gibi herhangi bir sorun yok çok iyi bir şekilde çalışıyor..pile hiç dikkat etmedim..

oguzhaneyerci

oguzhaneyerci

Üye
Kardeş telefon bi 10 dakikadır rafael baugis kernel ekranında kaldı ! Ne yapabilirim .

xbora55x

Üye
Bu romu yuklemeyı dusunuyorum fakat beyenmezsem orjınal halıne nasıl getırebılırım? birde suankı telımın romunu yedek alma sansım varmı

djmedcezir

djmedcezir

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşlerim bir süredir yoktum. Online olan arkadaşlarımın sorularını yanıtlayacagım. Yükleme kısmını su anda anlatamıyacagm ama internetten rom yüklme yazarsan cıkacagına eminim arkadaşm.

xbora55x

Üye
Romu yukledım.Orjinal roma gore kat kat hızlı ve güzel.Rehber sorununa gelırsek rom atmadan önce kies ile rehberinizi yedekleyin pcnize.Rom'u attıktan sonra yedeğinizi geri yükleyin oluyor.Romun sorunlarına gelirsek titreşimleri kapattığım halde mesaj gelince titreşim oluyor.Titreşimde (SARJ YİYEN EN BÜYÜK FAKTÖRDÜR) Bunu yazılımsal olarak çözmek munkunmu acaba sonra mesaj gelince telefon ışığı yanmıyor ekran kilitinde gorunmuyor çok saçma konu bu.

h19071907

Üye
Bu romu nasi yukluyoz aciklarsaniz

guneylim

guneylim

Üye
arkadaşlar takıldı sorunu yaşayanlar telefona rom attıktan sonra format çekmeniz gerekiyor haklısınız ben çok cihazla uğraştığımdan başıma geliyor olay basit ses açma tuşu menü tuşu aynı anda basılıyken telefonu acıyoruz çıkan menüde factory all reset gibi yazıyo menü bas ve wipe all data gibi uzun yazılar olan yere gel ses tuşuyla geliyosun tabi tekrar menü ye bas olay bitmiştir bidaha menüye basınca telefon gayet normal aöılıyor

turantelekom

Üye
teşekkürler ustamm...................

yalnız ruh

yalnız ruh

Üye
oyun performansına katkı sağlarmı

yalnız ruh

yalnız ruh

Üye
bendede arama mesaj atma gibi işlemleri yapmadı yada beni aradıklarında ulaşamadıklarını söylediler

Haestrk

Haestrk

Üye
Kardeşim bişey sorcam bunu geri silme gibi bi imkanımız varmı ?

bobis

bobis

Üye
oyun performansina bi katkisi varmi

mami.5434

Üye
Arkadaşlar yardım eder misiniz bana nasıl kuralacak bu telefona

smh60

smh60

Üye
:tşk:

Üst Alt