[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

mc.a

mc.a

Üye
cm 9 tamanlı ama neden çok çabuk şarj iyor şaşırdım gerçekten cm9 tabanlı olmasına ragmen çok hızlı pili tüketiyor :) ayarlar hkkında pil tasarrufu icin ne yapabiliriz ?

Honeyx in son kerneli yükledim ben guzel sarj :)

• Beğen
Tepkiler: Neagf ve -Emre

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
pil sizin kullanımınıza bağlı orjinal cm9dan iyidir :) ayrıca batarya kalibrasyon işlemini yapmanız büyük fayda sağlar :oke:

• Beğen
Tepkiler: Neagf ve Invoke
bayfeat

bayfeat

Üye
MC.A TAMAM KARDEŞİM DENİCEM :) EMRE KARDEŞİM O KALİBRASYONU NASIL YAPACAGIZ İLK DEFA SENDEN DUYDUM YARDIMCI OLABİLİCEKMİSİN ? :)

mc.a

mc.a

Üye
Bluetooth ile dosya göndermeyi deneyen var mı?
Gonderemiyorum failed falan diyor

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
kalibrasyon olayını Google'da araştırin :) bluetoothda sorun yok :oke:

bayfeat

bayfeat

Üye
benim şöyle sorunum daha var usb ile telefonu pc ye takıyorum pc telefonu tanımıyor telefonda herhangibi birşey çıkmıyor dosyalarımı göremiyorum neden kaynaklı olabilir ?
kalibrasyon olayını Google'da araştırin :) bluetoothda sorun yok :oke:
tamam kardeş araştırdım çok iyi bişeymiş bu kalibrasyon :D

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar/depolama seçenek tuşu Usb yapılandırması altından depolama ya da mtp seçin :)

seroline

Üye
Güzel bir rom. şarj diğer romlara nazaran daha uzun gidiyor. denemenizi tavsiye ederim.

bayfeat

bayfeat

Üye
bayfeat

bayfeat

Üye
o zaman pcnizde sorun var
Tesekkurler :)
yok kardeş romu yüklerken usb yoluyla aktardım ben bu romu telefonuma ozaman çalışmazdı pcde :) ya rom çok seri çok güzel arada sırada sis arayüzü durduda diyor ama rom çok iyi :)

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
kies kuruluysa kaldırın sadece samsung usb driveri kurun :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
yok kardeş kies benim pc ye asla kurulmadı telefonu ilk aldığım zaman kurdum dahada kurmadım :D denedim bir sıkıntı var ya neyse ugraşmaya gerek yok ya çıkarır hafıza kartını öyle atarım :D
bu arada ya ben yanlış yere yazmışım ben Wonderligt romunu kullanıyorum niye buraya yazdıysam :) kusura bakmayın özür :D
kies kuruluysa kaldırın sadece samsung usb driveri kurun :)

basatoguz

basatoguz

Üye
merhaba arkadaslar bu romu yüklediğimde telefon konuşmasında karşı tarafa sesim az ve boğuk gidiyor ve bu sadece cm9 tabanlı romda oluyor cm10 yada cm10,1de bu sorun olmuyor bunun bir çözümü var mıdır bilen biri yardım etsin lütfen

Mücteba

Mücteba

Üye
HOCAM CM10 romunuz nerde kaldı

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
3- 4 gün daha gecikiyor 24 kasım çalışması çıktı bir de başıma

• Beğen
Tepkiler: Neagf
Mücteba

Mücteba

Üye
kolay gelsin o zaman ne diyelim

• Beğen
nicked

nicked

Üye
cm10 romunuzu dört gözle bekliyorumdostum zahmet olmassa yapacagin cm10 romuna walkmani ekleyebilirmisin tum ayarlariyla birlikte clearAudio,ses gelistirmeleri clearbass vs.?

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Bence roma eklemeyelim siz kendiniz kurun anlatırım hafta sonu nasıl kurulduğunu :)

nicked

nicked

Üye
tamam olur kardesim :D

Üst Alt