[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

alattinctn

alattinctn

Üye
honey kernelde wifi sorunu yasayan oldu mu

Alone_Chief

Alone_Chief

Üye
romu zip şeklinde açıp system/apps klasörü içerisinden alabilirsin (phone.apk) ama ben mobil olduğum için Upload edemem 3gyle
wl3ün içinde buldum tekrar yüklemeye çalıştım yüklenmedi çakışıyo diye bende eskisini titanium backupla kaldırdım yenisini gene yükleyemedim şuan arama yapamıyorum uygulama yükleyeici gibi bi pro varmıarama yapamıyorum yardım edin biri titanium backuptan yedekleyip yedek dosyasını gönderebilirmi ?

Alone_Chief

Alone_Chief

Üye
yokmu yardım edecek biri romu tekrar yükledim sorun muhtamelen donanımda kulaklıkla çalışıyo kulaklıksız takılıyodu stock romu yükleyip garantiye vereyim dedim fakat wipe fln yapmadan direk stock romu yükledim logoda kalıyo recoveryde açılmıyo ktu çıkıyo sonra ekran gidiyo tel yeniden başlıyo ne yapmalıyım.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hiç başıma gelmedi download modu açıp tekrar orjinal rom kurun. Zaten kurulduysa garantiye gidebilir.

Alone_Chief

Alone_Chief

Üye
hiç başıma gelmedi download modu açıp tekrar orjinal rom kurun. Zaten kurulduysa garantiye gidebilir.
tmm oldu yükledim stock romu sorun donanımsal muhtamelen yaklaşık 4 aydır fln senin v3 kullanıyom şimdi stock romu yükleyince değerini daha ii anladım ferrariden inip eşşeğe binmiş gibi oldum resmen :)

• Beğen
Tepkiler: -Emre
alattinctn

alattinctn

Üye
honey kernelin linkini verebilecek olan var mı

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
mobil olduğum için link veremiyorum :/

Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
Emre kardeş v4 kurdum, yazı stilini değiştirebilir miyiz? bi de menü yok galiba uygulamalar yan sekmelere koyuyor

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
evet menu yok, gerek de yok ama yeterince ozellestirilebilir. rom toolboxla ubuntu yazı stilini kurun :)

Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
ben yükledim launcherde sürekli bi hata vermeye basladı kilit ekranı sesi geliyo sürekli ekran acıyo telefon
aynı sorun bende de çıktı emre yarım saatte bir kilit sesi çıkıyor, yazılanların aynısını harfiyen yaptım.
evet menu yok, gerek de yok ama yeterince ozellestirilebilir. rom toolboxla ubuntu yazı stilini kurun :)
Rom toolobox AFont ta ubuntu diye birşey yok emre başka bir font seçtim olmadı galiba baştan başlattım. klasik yazılar istiyorm :(

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
rom toolbox font installerde olması gerek ya ubuntu yazın sadece

nimeemin

Üye
yaa bu flaş şeyine nasıl çözeriz bi anlatsana :-) :-)

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
yokmu yardım edecek biri romu tekrar yükledim sorun muhtamelen donanımda kulaklıkla çalışıyo kulaklıksız takılıyodu stock romu yükleyip garantiye vereyim dedim fakat wipe fln yapmadan direk stock romu yükledim logoda kalıyo recoveryde açılmıyo ktu çıkıyo sonra ekran gidiyo tel yeniden başlıyo ne yapmalıyım.
cvm modunu acabiliyorsan format sistem yap telefon acilacaktir

Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
akşam 22 de şarj taktım sabah 06:00 da çıkarttım saat 16:00 ya kadar 2 görüşme yaptım 6 dakika sürdü, 2 kere Top Eleven'a girdim 5 dakika kadar şarj bitti.
rom toolbox font installerde olması gerek ya ubuntu yazın sadece

ubuntu'yu buldum. Interface sekmesinde fakat install diyorum Rom toolbox durdu hatası veriyor, başka seçtim install dedim kuruldu tekrar başlattı telefonu otomatik ama yazılar değişmedi.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
o kullanımla bataryanin 3 gün gitmesi lazım. Bataryan olmuş ya Kalibrasyon istiyor. font değiştirmeye de gerek yok aslında ama araştırın bindim dediğimi yapınca olmaması imkansız.

Son düzenleme:
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
V4 icin yoon kernel yukleyebilirmyz ?

ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Emre

Üst Alt