wl3ün içinde buldum tekrar yüklemeye çalıştım yüklenmedi çakışıyo diye bende eskisini titanium backupla kaldırdım yenisini gene yükleyemedim şuan arama yapamıyorum uygulama yükleyeici gibi bi pro varmıarama yapamıyorum yardım edin biri titanium backuptan yedekleyip yedek dosyasını gönderebilirmi ?romu zip şeklinde açıp system/apps klasörü içerisinden alabilirsin (phone.apk) ama ben mobil olduğum için Upload edemem 3gyle
Hayir bende onu kullaniyorum ama gayet hizlihoney kernelde wifi sorunu yasayan oldu mu
tmm oldu yükledim stock romu sorun donanımsal muhtamelen yaklaşık 4 aydır fln senin v3 kullanıyom şimdi stock romu yükleyince değerini daha ii anladım ferrariden inip eşşeğe binmiş gibi oldum resmenhiç başıma gelmedi download modu açıp tekrar orjinal rom kurun. Zaten kurulduysa garantiye gidebilir.

aynı sorun bende de çıktı emre yarım saatte bir kilit sesi çıkıyor, yazılanların aynısını harfiyen yaptım.ben yükledim launcherde sürekli bi hata vermeye basladı kilit ekranı sesi geliyo sürekli ekran acıyo telefon
Rom toolobox AFont ta ubuntu diye birşey yok emre başka bir font seçtim olmadı galiba baştan başlattım. klasik yazılar istiyormevet menu yok, gerek de yok ama yeterince ozellestirilebilir. rom toolboxla ubuntu yazı stilini kurun![]()

cvm modunu acabiliyorsan format sistem yap telefon acilacaktiryokmu yardım edecek biri romu tekrar yükledim sorun muhtamelen donanımda kulaklıkla çalışıyo kulaklıksız takılıyodu stock romu yükleyip garantiye vereyim dedim fakat wipe fln yapmadan direk stock romu yükledim logoda kalıyo recoveryde açılmıyo ktu çıkıyo sonra ekran gidiyo tel yeniden başlıyo ne yapmalıyım.
rom toolbox font installerde olması gerek ya ubuntu yazın sadece
o kullanımla bataryanin 3 gün gitmesi lazım. Bataryan olmuş ya sakalını istiyor. font değiştirmeye de gerek yok aslında ama araştırın bindim dediğimi yapınca olmaması imkansız.
V4 icin yoon kernel yukleyebilirmyz ?
Bu romcular olarak elele verip cyanogen mod müşteri hizmetleri açınsanaHayır yoon çok eski honeyx7up kurabilirsiniz veya xdadan uyumlu başka bir kernel

Bu romcular olarak elele verip cyanogen mod müşteri hizmetleri açınsanaHayır yoon çok eski honeyx7up kurabilirsiniz veya xdadan uyumlu başka bir kernel