[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim v4 harika ancak rehberdeki yazılar da beyaz arka fon da beyaz yazılar gözükmüyo haberin olsun :D ve kardeşim lütfen orjinal Türkçe Q klavye koy. s3 te var mesela veya ios 7 de de var lütfen Türkçe Q klavye koy. ama orjinali

SwiftKey işinizi gorur :oke:

ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
Çok kasma oldu benimkinde v3 de çok stabildi bunda neden boyle oldu ? Hem touchwiz launcher yok o kotu olmus onun disinda hersey guzel

nuhababa

nuhababa

Üye
kardeşim rehber ve mesajlar okunmuyor ya. beyaz üzerine beyaz veya siyah üzerine siyah yazı geliyor okuyamıyorum. nasıl düzeltcez??

kral18

kral18

Üye
Çok kasma oluyor rami biraz daha düşüremezmiyiz acaba

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
  1. bende niye yok ya miui kullanın başka bişey kurmayın. Supremacy scripti kurdunuz mu?
ayarlar performans bölümünden işlemci yöneticisini lulzactive yapın gereksiz uygulamaları greenify ile uyutun. Mesajlar bölümü için play Store'dan alternatif bir tema kurabilirsiniz

nuhababa

nuhababa

Üye
mesajlar için olan temanın link atarmısın. bide rehberi nasıl çözcez?

• Beğen
Tepkiler: -Emre
furo122

furo122

Üye
dostum ellerine saglik gercekten super olmus .Biraz daha gelişirse daha iyi olur yeni surumleri bekliyoruz. :D

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu romun performansı eksik suan. Wonder pack hatalı. Yaptığım ayarların hiç birini vermemiş. Bende Denediğim oyunlar Son hız çalışırken sizde sorun yaratabilir. Ama yine de hız yeterlidir sanırım :) en kisa surede wonderpacki yenileyecegim :) bu arada herhangi bir tema kurun çoğu çözer mesaj rehber sorununu

kral18

kral18

Üye
tamam saol hocam

Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
güzel değil ya beğenmedim, tema çok dandik
353 RAM gösteriyor / 290 MB RAM kullnıyor hiç birşey de yükleme yapmadım daha
menüden ayarlara girerken bile kasıyor. v3 geri yüklüycem.
ana ekran da zaten messaging browser contatcs phone yazıyor temayı ekranı türkçe seçtiğim halde.

Son düzenleme:
kral18

kral18

Üye
güzel değil ya beğenmedim, tema çok dandik
353 RAM gösteriyor / 290 MB RAM kullnıyor hiç birşey de yükleme yapmadım daha
menüden ayarlara girerken bile kasıyor. v3 geri yüklüycem.
ana ekran da zaten messaging browser contatcs phone yazıyor temayı ekranı türkçe seçtiğim halde.
benim de aynı

Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
v3 yükledim yalnız tema değişmiyordu sistem arayüzünü sildim yine değişmiyor nasıl geri getirebilirim sistem arayüzü ? :D

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
silmeyin, durmaya zorla deyin. Ayrıca v4 durumunu açıkladım. Ancak ramle alakası yok. bir oyun açıp biraz oynayın, çıkınca görev yöneticisinden rame bakın. En fazla 170 mb kullanım göreceksiniz. Yakın zamanda guncelleyecgim konuyu. Söylemiştim ama, Wonder pack hatalı.

serif-23

serif-23

Üye
emre yeni wonderpack i ne zaman upload edersin ? bu arada yeni yeni kullanmaya basladim . simdi ben touchwiz arayüzüne geri döndüm . ve seni bekliyorum :D teşekkürler

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
biraz surecek tabi ama hatta sonu mumkun olursa upload ederim :oke:hafta sonu olacakti

• Beğen
Tepkiler: serif-23
mhmtenes

mhmtenes

Üye
Rom için teşekkürler gerçekten çok kaliteli :) yazı tipini değiştirmek için bildiğiniz program var mı veya değiştirebilme olanağım var mı

Neagf

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mhmtenes
Kojiro-Hyuga

Kojiro-Hyuga

Üye
GO Launcer teması çok çok iyi Emre yeni yamada kullan istersen biraz :D

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
rom toolbox ile roboto fontunu kurabilirsiniz ya da ubuntu ben ubuntuyu oneririm

serif-23

serif-23

Üye
emre bu arada bende olan sorunu soöylüyorum. Ses seviyesi takili kaliyor ve teli kapatip acincaya kadar degistiremiyorsun. degistirmis gibi gorunuyor ama degismiyor

Üst Alt