o kadar bekledik bir gece daha beklerizsağolunyarına sarkabilir arkadaşlar eğer olursa romu tamamen türkçe vereceğim
![]()
no problem
ve tşk tekrar konuyu dikkatli okuyun cozum mevcutexternal sd goruyor kesinlikle mnt klasorune bakin
Kardeşim ellerine sağlık güzel bir rom güncellemişşin fakat şarj olayi dikkatimi çekti çabuk tükeniyor 09:00 da %100 ken 11:00 %75 kadar geriledi. Bişey yapmadığıma rağmenwl3 de iyidirayarlar/uygulamalar/tümü (calisanlarn yanında) sistem arayuznu bulup durmaya zorla deyin artık arka plan değişir
![]()
Kardeşim ellerine sağlık güzel bir rom güncellemişşin fakat şarj olayi dikkatimi çekti çabuk tükeniyor 09:00 da %100 ken 11:00 %75 kadar geriledi.birkaç mesaj çekmemin dısında Bişey yapmadığıma rağmen
Sonraki romlarında şarj süresi daha uzun giden güncellemeler bekliyoruz
Kardeşim ellerine sağlık güzel bir rom güncellemişşin fakat şarj olayi dikkatimi çekti çabuk tükeniyor 09:00 da %100 ken 11:00 %75 kadar geriledi. Bişey yapmadığıma rağmen
Sonraki romlarında şarj süresi daha uzun giden güncellemeler bekliyoruz
şarj size bağlı, kullanımınıza dikkat etmeniz gerek 
şimdi tekrar güncelledimşarj size bağlı, kullanımınıza dikkat etmeniz gerek
![]()
Usta ben bu romu yuklesem sonra üstüne de forumda mevcut olan s3 touchwiz paketini kursam sknti olur mu
Emre üstad rom kurmak istiyorum fakat anlatılanlar karışık geldi bana birde nasıl başlamam gerekir. romdan sonra hangi ayar paketi kullanmalıyım.
telefon rootlu Cwm recovery kursam üzerine sorun olurmu yoksa sadece Cwm recovery mi kurmam gerekli.